Віра Брежнєва показала, чим займалася у Франції (відео)

42-річна українська співачка Віра Брежнєва 7 жовтня в Instagram розмістила ролик, який зняла під час подорожі до Парижа (Франція), передають Патріоти України.

"Відеолистівка з Парижа", – написала співачка.

Брежнєва знялася в білих джинсах, топі й жакеті, чорному костюмі й приталеному тренчі. Співачка показала себе в літаку і як гуляла столицею Франції. У відеолистівку вона також додала кадри, зняті в ресторані та у фотостудії, де вона позувала як модель.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Огляд карти бойових дій за 9 жовтня 2024 року - Злий Одесит

середа, 9 жовтень 2024, 22:07

Сьогодні 9 жовтня. Триває 959 доба повномасштабної війни росії проти України. Рівно рік з початку наступу РОВ в районі Авдіївки, який активізував майже всю ЛБЗ. Цей наступ триває й досі, але вже на Покровсько-Курахівському напрямку. Але, який для РОВ з...

Такого ще ніхто не робив: Зварювальник втік до Угорщини через самостійно вирізану дірку в мості (фото)

середа, 9 жовтень 2024, 21:16

На Закарпатті один з ремонтників на КПП "Тиса" втік за кордон через самостійно вирізану дірку в мості до Угорщини. Про це повідомив місцевий журналіст Віталій Глагола у своєму Telegram, передають Патріоти України. За його словами, подія трапилася ще у ...