"Влада спокійно ризикує життями сотень українців заради грошей, заради ПДФО", - Голобуцький

"Мітинги під меріями – обшуки – голосування в Раді: влада готується забрати військовий податок (ПДФО) у громад. П’ятниця – Львів. Субота, ранок - Київ. Мітинг. На фоні мітингу лунає повітряна тривога. Загроза балістики. Зокрема тому у війну подібні акції заборонені законом. Але сьогодні можна. Бо влада зацікавлена", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Банкова планує використати мітинги людей в декількох містах, щоб позбавити громади коштів від військового податку (ПДФО), який йде в місцеві бюджети.
Тому, після мітингів, за вказівкою проведуть обшуки в меріях, скоріше за все за сфабрикованими справами обшукають оточення Кличка, Садового та інших мерів. Потім за класикою все це покажуть по телемарафону. Після цього проведуть голосування в раді 20 вересня: гроші, які заробляють громади депутати передають в центр.
Окрім того, що західні партнери скажуть про згортання децентралізації, та узурпацію центром коштів, які заробляють громади, є ще моральний аспект. Влада спокійно ризикує життями сотень українців заради грошей, заради ПДФО.
Хоча ще вчора обіцяли зробити висновки з трагедії в Чернігові, коли місяць назад військова адміністрація зібрала масовий захід і туди прилетіли ракети, загинули люди. Але чиновники залишилися працювати. Тому що скільки б не гинуло людей, чиновники завжди залишаються".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Змінитися, аби перемогти

понеділок, 20 травень 2024, 9:23

Війна – це мистецтво так використати сприятливі умови, щоб здобути найбільшої сили і впливу, виходячи з ситуації (Сунь Цзи). Часто доводиться чути: «Війна – це математика». . Особи, здебільшого далекі від воєнної теорії (а тим більше від практики)...

DeepState: Російські окупанти просунулися в районах 10 населених пунктів

понеділок, 20 травень 2024, 8:36

Російські окупанти мали деякі успіхи на Запоріжжі, а також на Донеччині й Харківщині. Аналітики DeepState повідомляють, що протягом 19 травня зафіксовано просування росіян біля 10 населених пунктів України. "Ворог просунувся південно-східніше та півден...