Вона воліє це приховувати: Як Ані Лорак зараз заробляє на життя

Колись Ані Лорак була однією з найпопулярніших співачок. Вона отримувала божевільні гонорари і любов глядачів. Однак все змінилося після того, як вона надала мовчазну підтримку Росії, коли країна-агресор напала на Україну, зазначають Патріоти України.

Організатори концертів Лорак за кордоном почали масово їх скасовувати, бо власники великих концертних залів в один голос сурмили, що не хочуть співпрацювати із зіркою, яка підтримує вбивства українців.

У зв'язку з цим співачка втратила значну частину доходів. Тепер їй доводиться виживати і підробляти на дрібних заходах. Так, нещодавно Лорак виступила на концерті, присвяченому Дню Металурга в Набережних Челнах. Артистка не ділилася цією новиною з шанувальниками, проте організатор концерту Борис Рубіновський "злив" їхнє спільне фото.

Варто зазначити, що Лорак покликали виступити на цій події тому, що Рубіновський вже неодноразово співпрацював з артистами-путіністами, в тому числі з Філіпом Кіркоровим, який активно підтримує злочинний режим Кремля.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ситуація під Вугледаром загострилася: Маломуж пояснив, чим для України обернеться втрата міста

субота, 28 вересень 2024, 18:15

Ситуація біля Вугледара на Донеччині може розвиватися за двома основними сценаріями. Зокрема, загроза існує для Покровська. Таку думку висловив генерал армії Микола Маломуж в ефірі телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. З його слів, в разі з...

"Єдина правильна відповідь - "все добре": Ольга Фреймут розлютила українців черговим уроком "хороших манер" (відео)

субота, 28 вересень 2024, 16:30

Ольга Фреймут, яка після початку великої війни виїхала до Великої Британії, відновила свою рубрику з порадами з етикету, які нерідко ставали предметом жартів і пародій. Телеведуча запустила марафон сучасних манер, який має власну сторінку в Instagram, ...