"Вони намагаються якнайшвидше втекти з посади": Злий Одесит розкрив головний страх російських генералів

Поміж російських генералів переважає занепадницьке ставлення до війни в Україні. Про це розповів військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко (Злий Одесит), коментуючи призначення генерала РФ Сергія Суровікіна командувачем так званої "спецоперацією" в Україні, передають Патріоти України.

"Не важливо, якого чергового генерала призначать для командування російськими окупаційними військами, об'єднаними, переформатованими, частково-мобілізованими та іншими варіантами. Це буде генерал поразки. Командувач програною війною. Ситуацію з поразкою вже ніхто з них не змінить. І вони це знають", – зазначив експерт.

Коваленко впевнений, що подібне занепадницьке ставлення в російському командуванні виникло вже давно. Для них головне не стати тим, при кому буде оголошена капітуляція. "Кожен генерал, якого ставлять на командування округом, корпусом, об'єднаними військами, більше хоче не перемогти, а як швидше свінтіть з цієї посади, щоб на його місце поставили іншого... який і буде в підсумку генералом поразки... І ось як думаєте, від усіх цих перестановок і зміни місць, щось там зміниться? Ні", – констатував експерт.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Навіть пропагандисти Кремля були шоковані: Депутат держдуми Мілонов зізнався, що хоче зарубати Макаревича (відео)

середа, 15 травень 2024, 14:00

Скандальний депутат держдуми РФ Віталій Мілонов настільки надихнувся прикладом свого колеги Андрія Лугового, який отруїв полонієм колишнього співробітника ФСБ Олександра Литвиненка, що й сам висловив готовність вбивати «ворогів режиму». Про це він сказ...

Чергова "несподіванка": Російський літак скинув авіаційний боєприпас на Воронезьку область

середа, 15 травень 2024, 13:20

У вівторок, 14 травня, повітряне судно РФ скинуло черговий авіаційний боєприпас на селище Пробудження у Воронезькій області. Про це повідомляє "Астра" з посиланням на власні джерела, передають Патріоти України. "Невстановлений авіаційний боєприпас впав...