"Вони не гідні такого подарунка...": Зірка радянського кіно вирішила, як вчинить зі скандальною квартирою

Актриса навіть готова оформити дарчу на квартиру на користь сусідів.

Актриса Світлана Світлична, яку госпіталізували через серйозні проблеми зі здоров'ям, задумалася про заповіт майна. Світлична не хоче, щоб її московська квартира дісталася внучці Марії Івашовій. Як повідомляють росЗМІ, 80-річна актриса навіть готова оформити дарчу на квартиру на користь сусідів, передають Патріоти України.
«Я хочу подарувати свою квартиру сусідам. Я бачу, що вони дуже пристойні люди і вдячні. Нехай потім мене з вдячністю згадують ... Рідним я нічого не заповідаю. Вони не гідні такого подарунка»... Внучка Маша не вдячна, від неї я ніколи не відчувала тепла", - наводить видання слова акторки.
Відносини між Світличною та її найближчими родичами вже багато років напружені. Вважається, що почалося все зі смерті молодшого сина Олега в 2006 році. Квартира, що залишилася після Олега, відійшла Марії Івашовій, внучці Світлани. Після цього актриса неодноразово озвучувала підозри, що старший син Олексій, його дружина Ольга і внучка Марія можуть позбавити Світлану і другої квартири.
Світлична розповідала, що нібито родичі труять її ртуттю. Особлива підозра впала на Марію, оскільки у неї є медична освіта. Новий привід образитися на внучку з'явився влітку поточного року. Під час зйомок, організованих Марією, на Світлану впав світильник. Саме на цей випадок актриса списує свої нинішні проблеми зі здоров'ям.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...