"Все видно не тільки у перших рядах": Сукня Христини Соловій знову вразила фанів (фото, відео)

Якщо на початку своєї кар'єри Христина Соловій асоціювалася з образом ніжної та романтичної дівчини, то зараз її сценічний стиль – суцільна провокація. Співачка все частіше з'являється на сцені в ультракоротких сукнях, що нерідко стає приводом для обговорення у мережі.

22 жовтня 31-річна виконавиця виступила у Львові, де з'явилася перед глядачами у корсетній сукні з пишною спідницею і засвітила "все". Кадри з концерту, який став першим в її всеукраїнському турі, опублікували у Telegram-каналі "Що ти знаєш про Бобула?", передають Патріоти України.

"Христина Соловій розпочала український тур концертом у Львові. Лайк стилістам за нову сукенку. Співачка чудово розуміє, який ефект мають її сценічні образи", - зазначили у дописі.

У коментарях жартують, що слухачі у першому ряду зазнають "моральної травми".

"Йду на концерт, ще і пожартувала, що взяла так квитки близько, що і білизну буде видно, а це виявилося не жартом";

"У мене у подруги й досі трошки моральна травма від попередніх суконь і першого ряду. Ржемо, що квитки там треба маркувати "очима Жадана". Перепрошую в тих, чиї почуття зачепить ця шутьоха".

"Раніше у Христини були чудові сукні, а зараз, таке щось";

"Люблю її пісні, але стиль. Ну за що".


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Роман "С*ки і рука гімназиста": Блогер Чепинога дотепно розповів, як Кокотюха писав радіодиктант за текстом Забужко

п’ятниця, 25 жовтень 2024, 21:57

Сьогодні, 25 жовтня, об 11:00 всі охочі змогли написати Радіодиктант національної єдності, який цьогоріч склала письменниця Оксана Забужко, нагадують Патріоти України. З цього приводу блогер Віталій Чепинога придумав анекдот про те, як писатиме диктант...

Довелося брати кредит: У співачки-зрадниці Повалій виникли проблеми з грошима

п’ятниця, 25 жовтень 2024, 21:45

В минулому відома українська співачка, а зараз зрадниця, яка підтримала війну в Україні та переїхала в РФ, Таїсія Повалій постала перед фінансовими труднощами в країні-агресорці. Виявилося, що артистці навіть довелося взяти кредит задля великої покупки...