"Всі вже впевнені в поразці Росії, на кульгаву коняку більше на ставлять", - Голобуцький

"Світ сьогодні, через 2 доби після масованого ракетного обстрілу інфраструктури України, зафіксував: "всі впевнені в поразці Росії, на кульгаву коняку більше на ставлять". Білорусь, Північна Корея, Сирія і Нікараґуа: в Росії лишилось 4 "союзники" в ООН. Це показало голосування Генасамблеї щодо засудження анексії 4-х областей України", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:
"Вірмени, казахи, киргизи й узбеки втримались. Це продовжило тенденцію, почату провалом військових навчань ОДКБ. Можна вважати, що вони попри всю свою залежність від Росії вже визнали її поразку у війні.
Утримання Індії і Китаю прогнозоване - в них своя гра. Але, знов ж таки, якби перспективи Росії вони оцінювали вище, то могли би все ж продемонструвати підтримку.

Так, ООН на сьогодні доволі безсенсова формальна структура. Але все ще цілком підходить для наочного фіксування реальної оцінки міжнародною спільнотою курсу і перспектив Кремля. Ось ця таблиця голосування напряму каже: "ми вже впевнені, що Росія йде за своїм кораблем".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Досить сприймати цю ситуацію емоційно": Генерал спрогнозував, на скільки ЗСУ вистачить допомоги від США

неділя, 5 травень 2024, 18:40

Допомоги від Сполучених Штатів Америки вистачить лише для того, щоб стабілізувати ситуацію на фронті. Цих засобів недостатньо, щоб ЗСУ опинилися на піку своїх можливостей. Про це заявив ексзаступник начальника Генерального штабу ЗСУ, генерал-лейтенант ...

Зведення на фронті станом на 4 травня 2024 року - DeepState

неділя, 5 травень 2024, 18:01

▶️ Біломосковський Сіверський та Білгородський відтинки — тривають обстріли нашого прикордоння.