Вибух чули в районі військкомату: В окупованому Луганську нова "бавовна"

13 травня ввечері у тимчасово окупованому Луганську відбулася чергова "бавовна". Вибух було чутно у районі місцевого військкомату. Про це повідомляють Telegram-канали, передають Патріоти України.

Також місцеві жителі опублікували кадри наслідків "прильоту". "У Луганську знову було чути вибухи", – йдеться у повідомленні.

У коментарях до посту користувачі зазначають, що, ймовірно, вибух пролунав у районі військкомату, що на вулиці Челюскінців.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти в Вовчанську застрелили інваліда, який не міг ходити (відео)

субота, 18 травень 2024, 13:14

Прокуратура Харківської області повідомила в Telegram 17 травня, що відкрила кримінальне провадження за фактом розстрілу окупантами особи з інвалідністю у прикордонному Вовчанську. Про те, що росіяни розстріляли чоловіка в інвалідному візку в окуповані...

"Ніколи не думав, що буду так робити": Киянин під'єднав смарт-унітаз до повербанка через відсутність світла (відео)

субота, 18 травень 2024, 12:59

У Києві місцевий мешканець під'єднав свій електронний унітаз до повербанка у результаті відсутність електроенергії через ракетні атаки російських окупантів по критичній інфраструктурі по всій Україні. Відповідне відео опублікував Telegram-канал "Боже, ...