"Виявляється, з українців беруть гроші "за доставку", бо з "Газпрому" беруть гроші за транзит українською ГТС", - політтехнолог Голобуцький

"Утриманець Кремля Герус, лобіст російських продавців електрики (і не тільки), видав щойно Мосейчук в "Праві на владу" геніальне обґрунтування того, що "Нафтогаз" лупить з кожного домогосподарства, до якого підведено газогін (зауважте - саме "до якого підведено газогін", а не "яке споживає газ", це принципова різниця), гроші за абстрактну доставку", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Виявляється, з українців беруть гроші "за доставку", бо з "Газпрому" беруть гроші за транзит українською ГТС. Якщо з українців не брати - то і з "Газпрому" брати не можна!
Тобто, за логікою Геруса українці мають той самий статус, як і величезна корпорація ворожої країни. А побутові споживачі - це те саме, що комерційний транзитер.
--
Герус підхопив мантру "зростання тарифів на газ не відбудеться". Ну звісно. В цілій Європі - відбудеться (країни ЄС вже обговорюють конкретні проєкти з компенсації цього підвищення побутовим споживачам), а в нас - ні. Ну звісно, Україна ж набагато крутіша за якусь там Італію чи Німеччину. А потім українцям, котрих так старанно переконує Герус, таки прийдуть платіжки на газ...".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗС РФ формують ударний кулак для наступу на Харків: В ISW розповіли деталі операції

понеділок, 6 травень 2024, 9:14

Наступ на Харків чи Суми зможе відтягнути українських військових з інших критичніших ділянок фронту. Ворог посилив авіаційні, ракетні та удари дронами по українських північно-східних прикордонних регіонах, зауважили аналітики ISW. За словами українсько...

Народні прикмети на 6 травня: Не мочіть ноги в росі

понеділок, 6 травень 2024, 7:05

Православна церква України 6 травня за новим стилем вшановує пам'ять праведного Йова Багатостраждального, мучеників Парфенія та Калімаха. За старим стилем сьогодні вшановують Георгія Побідоносця, відзначають День ангела Юрія, Георгія та Єгора - всі ці ...