"Виявилися д*білами": Блогер Казанський "пройшовся" по "червоних лініях" росіян

Український блогер і журналіст Денис Казанський зазначив, що росіян у світі вже ніхто не сприймає всерйоз, і РФ сама в цьому винна - в тому числі розпочавши повномасштабне вторгнення в Україну. У новому випуску програми "Аргумент" Казанський розповів, що через постійні військові поразки від керівництва "самоусунувся" навіть Путін, тепер "всі розуміють, що "тут треба діяти вже силовими методами", передають Патріоти України.

За його словами, на міжнародній арені є розуміння, що Росія виявилася слабкою: "В ефірах (пропагандист) Соловйов вже журиться, що ось нас ніхто не боїться, не бояться наших "червоних ліній".

"А на що інше вони розраховували? Росіяни зараз з таким подивом визнають якісь речі, які були зрозумілі ще до початку війни. Чому ніхто не вірив, що вони всерйоз нападуть і підуть на Київ? Зокрема я. Тому що всім було зрозуміло, що такими силами неможливо піти і захопити Київ, такою армією... Що у них, наприклад, заправників до техніки не вистачає... На цих підставах розумні аналітики робили висновки, що вторгнення неможливе. Але росіяни виявилися д*білами. Вони наплювали на все, вони поїхали танками, у них закінчилося в якийсь момент пальне - вони стали кидати (танки) в полях. Просто ніхто не міг уявити, що вони такі ідіоти! А тепер вони з таким подивом на себе дивляться: так, щось не вийшло у нас", - пояснив Казанський.

Він додав, що не здивований тим, як весь світ пасивно реагує на "верески" з Кремля: "Я, чесно, просто думаю, що більшість людей у світі їх не чує... Кого боятися? Вони самі в цьому винні".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Польщі і Румунії проросійські сили готують антиукраїнські провокації: що відомо - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 5:00

23 квітня Сенат остаточно схвалив законодавчий пакет, який передбачає виділення майже 61 мільярда доларів додаткової військової та економічної допомоги Україні. Білий дім вже заявив, що готує для відправлення в Україну допомогу на 1 мільярд доларів. ...

В РФ горять заводи і НПЗ. Губернатор влаштував диверсію. Скоро за ним прийде ФСБ - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 2:35

В різних куточках Росії палає після масштабної атаки безпілотників України. Незважаючи на незадоволення з боку США Україна продовжує бити по нафтобазам і іншій критичній інфраструктурі ворога. Але цікаво інше – губернатор одного з регіонів зробив заяву...