"Виждав момент і почав шмаляти... зробив ще контрольні постріли в голову і серце, а потім втік", - деталі розстрілу мобілізованим українцем командирів 10-го полку ЗС РФ

Як вже інформували ПУ, 4 травня на окупованих територіях України військовий розстріляв командирів 10-го танкового полку ЗС РФ.

Z-канали оповідають нові подробиці про "трагедію".

Відомо, що стрілець – 50-річний українець Юрій Галушко. Вчора він розстріляв командирів 10-го танкового полку ЗС РФ, після чого втік у невідомому напрямку. Окупанти запровадили план "Перехоплення", який поки результатів не дав.

Z-канали стверджують, що чоловіка було мобілізовано нібито з колонії наприкінці лютого 2024 року. Тобто він прослужив у окупантів лише місяць. Зважаючи на все, напад був спланований.

Відразу кілька Z-каналів запевняють, що стрілець був "місцевим" із окупованих територій.

"Після приходу РФ підписав контракт і вступив до лав ЗС Росії. Потім розстріляв шість своїх товаришів по службі, включаючи свого командира. Після цього зробив ще контрольні постріли в голову і серце, а потім втік", - повідомили пропагандисти.

Це підтвердив інший ресурс.

"Короче, цей тип був місцевим, з "звільнених" територій. Його взяли на службу через брак бажаючих людей з нашого боку... Закинули в артилерію у взвод управління. Вночі зайшов як свій у ролі радіотелефоніста. Попрацював. Вичекав момент і почав шмалювати у сплячих хлопців... Пригріли змію", - написав Z-канал.

Спочатку повідомлялося, що інцидент трапився у 70-й дивізії ЗС РФ, яка орудує на Херсонському напрямку. Однак, якщо вірна інформація про 10 полк ЗС РФ, то вірогіднішим місцем НП був Донбас.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Це було десь о четвертій": Український військовий розповів, як почався наступ росіян на Харківщині

субота, 18 травень 2024, 22:54

Прикордонні пункти в "сірій зоні", які вдалося зайняти окупантам, на момент наступу РФ, не перебували під контролем жодної зі сторін. Для українських військових наступ російських загарбників на Харківщині почався із команди керівництва Сил оборони. Про...

"Українська авіація знищила кубло кацапів": У Вовчанську з’явилась "братська могила" росіян (відео)

субота, 18 травень 2024, 22:41

Українська авіація нанесла удар по центральній лікарні у місті Вовчанськ Харківської області, де знаходилися десятки російських віськових. Про це повідомив Telegram-канал "Оперативний Інформ" у суботу, 18 травня, передають Патріоти України. "Сьогодні н...