Вже оговтався від замаху? Пропаганда Кремля показала Олега Царьова в оточенні буйної зелені

Колишній нардеп-перебіжчик Олег Царьов вперше після замаху на його життя з'явився "в ефірі". Коротке інтерв'ю з ним опублікував російський пропагандистський ресурс RT, передають Патріоти України.

Судячи з яскравої зелені навколо Царьова, ролик був записаний або десь на крайньому півдні (якщо не в тропіках), або дуже давно – ще кілька тижнів тому, до настання метеорологічної осені. Сам він при цьому виглядає дещо млявим, видно краї бинтів під одягом – але без видимих ран на тілі та обличчі.

У самому відео екс-нардеп розсипається в подяках перед російськими силовиками, лікарями і всіма, кому не начхати на його життя. Також він стверджує, що для спілкування з пропагандистами його вперше з моменту замаху випустили на вулицю.

Особливих подробиць про замах Царьов не наводить, посилаючись на таємницю слідства. "Були затримання, можливо ще будуть. Дуже сильно допомогло те, що на роботі були камери, і свідчення співробітників", – заявив він.

На закінчення Царьов пригрозив відповідальністю "терористам" за замах, за "акти терору" і за війну, яку, до речі, розв'язала Росія, і за "те, що вони зробили з Україною".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...