"Вже скоро, рідненький. Протримайся ще трохи": Зʼявилося свіже відео понівеченого Маріуполя з дрона

Російські воєнні злочинці продовжують знищувати будинки в тимчасово окупованому Маріуполі. Від знищених бомбами та ракетами багатоповерхівок залишаються лише гори каміння. Проте українці, які залишилися в місті, чинять опір ворогові та чекають якнайшвидшого звільнення. Про це в Telegram повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, передають Патріоти України.

За його словами, незважаючи на масштабні руйнування та окупацію, місцеві жителі не підкорилися російським загарбникам. Також Андрющенко заявив, що деокупація Маріуполя може статися дуже скоро.

"Маріуполь з неба на зараз. Зруйнований, понівичений. Але гордий, нескорений та безумно красивий навіть в такому стані. Скоро. Вже скоро рідненький. Протримайся ще трохи", – написав Андрющенко.

Радник мера також показав відео, на якому видно, що люди залишають послання на своїх будинках із проханням врятувати їхні будинки від зносу і не боячись окупантів пишуть, що хочуть назад додому – в Україну. Андрющенко також зазначив, що окупанти знизили темпи знесення будинків у місті.

"Лівобережжя. Вулиця Азовстальська. Вщент. Проте люди не здаються. Дивне та несподіване місце опору рішення окупантів. Саме через напор мешканців ці будинки залишились стояти. Поки. Але з огляду на значне сповільнення демонтажів - цілком можливо дочекаються деокупації. пишаюсь нашими людьми", – зазначив радник мера.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Обдиралівка з електроосвітленням

субота, 18 травень 2024, 7:49

Відверто з болем. Якби мене хтось запитав, як життя-буття цієї весняної воєнної пори у центрі столиці, де мешкаю вже понад тридцять літ, то я би на це питання відповів словами героїв відеосюжетного анекдоту про хлопчика і його розважливого кота. Там м...

Заяви Кремля про взяття ЗСУ в "котел" у Часовому Яру - ІПСО на тлі візиту Путіна в Китай

субота, 18 травень 2024, 7:15

Росіяни дійсно мають просування на Донеччині й Харківщині, але їхні заяви про успіхи – перебільшені. Російський диктатор володимир путін перебуває з візитом у КНР. За словами кремлівського речника Пєскова, він обов'язково обговорюватиме війну в Україні...