З архіву ПУ. А справжній ще живий? У Росії помер один з Путіних, зарили без жалоби та парадів - "як собаку", - мережа

Цим пояснюється відсутність другого двійника Путіна - «кучми» - одного з найстаріших варіантів президента РФ.

Одного із Путіних вже немає? Фото: соцмережі.

У соцмережах з листопада 2018 року наполегливо циркулює інформація, що один з двійників Путіна раптово помер. Похорон проходили таємно, передають Патріоти України.

Невідомі ані його прізвище, ані місце поховання. Таким чином, виявилася вакантною одна з позицій «при дворі». Цим пояснюється відсутність другого двійника Путіна - «кучми» - одного з найстаріших варіантів президента РФ.

Саме тому пишуть, що в Парижі був присутній дивно низькорослий «Путін». Справа в тому, що банкетного не змогли послати, бо не відповідає формату міжнародних зустрічей, а копія з гострими вухами несподівано захворіла. Сам же «цар всієї Русі» давно намагається не залишати свої апартаменти - як через здоров'я, так і через елементарну боязнь замахів.

Чітких даних, чому помер двійник Путіна немає. Ймовірно з природних причин. А крім того, він пройшов також певні процедури пластичної хірургії, щоб хоч якось відповідати «ботоксному» оригіналу.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти почали масово захищати критично важливі об’єкти антидроновими сітками та решітками. У Forbes оцінили ефективність таких заходів від ударів з повітря

понеділок, 29 квітень 2024, 9:40

Окупанти почали застосувати кілька низькотехнологічних нетрадиційних методів протидії українським БпЛА. З цього приводу Forbes наводить експертні висновки доцента кафедри системної інженерії Військової академії США Міттал Вікрам. "Російська оборонно-пр...

Російські загарбники захопили ще один населений пункт на Донеччині, - DeepState (карти)

понеділок, 29 квітень 2024, 9:32

Російські війська захопили Новомихайлівку Донецької області, а також просунулися до Нетайлового, біля Новоолександрівки. Сили оборони, своєю чергою, звільнили острів Нестрига в дельті Дніпра, що розташований на правобережжі та тривалий час залишався сі...