Цей рецепт подарує вашій родині смачну страву, яку готуватимете знову і знову...

Рецептом неймовірно смачних котлет з рибного філе поділилася в мережі користувачка, яка все життя пропрацювала кухарем, передають
Патріоти України. Далі - мовою оригіналу:
"Первым делом давайте определимся с ингредиентами. Для приготовления вам потребуется следующее:
- филе минтая — 1,2 кг;
- батон — 1 шт;
- молоко — 250 мл;
- лук — 2 головки;
- 2 куриных яйца;
- около 130 грамм сливочного масла;
- панировочные сухари;
- для жарки использовала подсолнечное масло;
- соль, перец — по вкусу.
Процесс готовки:
- Батон нужно нарезать ломтиками и залить молоком, оставив на некоторое время.
- Лук очистить и мелко нашинковать, после чего пропустить через мясорубку вместе с филе рыбы и батоном.
- В фарш добавить яйца, соль и перец, и все хорошо перемешать.
- Сливочное масло нарезать небольшими кубиками.
- Берем немного фарша, внутрь заворачиваем масло и придаем котлете желаемую форму.
- Обваливаем котлеты в панировке и обжариваем на разогретой сковороде до золотистого цвета.
Вот, собственно, все и готово, можно подавать к столу с разным гарниром."
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.
Парік24: Операційна досконалість, швидкість виплат та надійність сервісу. Коли користувач натискає парік24 і оформлює виплату, для нього це кілька секунд очікування на екрані. Але за цим стоїть цілий ланцюг процесів: перевірка заявки, маршрутизація чер...
Православне свято 19 грудня за новим календарем (1 січня за старим) - день пам'яті преподобного Іллі Муромця, Києво-Печерського, богатиря часів Київської Русі, який прийняв чернечий постриг та закарбований у народній пам'яті ще в билинах часів Русі та ...