З архіву ПУ. Китай зазіхне на суверенітет Росії: Пророцтва Мессінга про Третю світову війну

​У мережі весь рік мусуються чутки про те, що Третя світова війна повинна початися саме в 2019 році.

Вольф Мессінг

У багатьох прогнозах дати називають різні, проте країни-організатори одні: Китай, Росія і США. Група експертів вирішила звернутися до пророкувань не тільки Нострадамуса або Ванги, а й знаменитого Мессінга, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Ще в період СРСР найпопулярнішим віщуном був Вольф Мессінг, який вважав себе дослідником мозку людини. Мессінг мав здатність читати чужі думки, і саме тому багато хто приписував йому здатності провісника.

Деякі експерти приписують Мессінгу слова про те, що Третя світова війна почнеться через конфлікт між США і СРСР (тепер уже Росією). При цьому знайшлися і такі дослідники, які запевняють, що Вольф згадував у своїх прогнозах і Китай. Спочатку Пекін дотримуватиметься у війні нейтралітету, після чого зробить замах на землі Росії.

Не виключено, що світовий збройний конфлікт може привести до ядерної війни. Мессінг стверджував, що зупинити Третю світову війну неможливо, а політики можуть її лише відстрочити.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Після "СВО" буде нова війна": Соловйов розповів росіянам про їхні "блискучі" перспективи

четвер, 28 березень 2024, 20:52

Кремлівський пропагандист Володимир Соловйов розмріявся, що країна-терорист Росія зможе перемогти у війні проти України. До того ж, за його словами, це "перспектива" наступних кількох років. У той же час Соловйов закликав росіян готуватися до наступної...

"Скорбота має бути в душі, а не в Instagram": Пугачова вперше висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол"

четвер, 28 березень 2024, 19:40

Російська знаменитість Алла Пугачова через майже тиждень висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол". На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала пост, у якому написала, що не буде виставляти свої емоції з цього приводу в соціальних мережах, передаю...