З архіву ПУ. Не для простих смертних: Опубліковано ціни зі скандального ресторану нардепа

Нардеп Микола Тищенко потрапив у скандал через свій ресторан "Велюр", який незважаючи на карантин приймає віп-гостей.

Микола Тищенко потрапив у гучний скандал після того, як громадськості стало відомо про те, що його ресторан "Велюр", який знаходиться в центрі столиці, приймає віп-гостей попри карантин. При цьому діапазон цін на деякі страви в 10 разів вище, ніж в середньому київському закладі, передають Патріоти України у квітні 2020 року.

Наприклад, ціна за м'ясні страви вказана за 100 грамів. Ціна філе "Рибай" становить 710 гривень, ось філе "Міньйон" обійдеться вже в 970 гривень. Котлети на пару з індички обійдуться мінімум в 137 гривень за маленьку порцію і 267 гривень за велику.

При цьому найдорожче блюдо ресторану "Велюр" – це "Качка по-пекінськи". Її вартість становить 3 787 гривень за 1,3 кілограма.

Гурмани також можуть замовити салат з омара за 3 757 гривень, тартар з омара за 3 775 гривень, філе чилійського сібаса за 3 188 гривень, а також ікру білуги за 4 998 гривень.

Відвідувачі ресторану можуть також замовити піцу з морепродуктів за 2 190 гривень.

У ресторані представлена і українська кухня. Деруни стоять 356 гривень, вареники з вишнями 352 гривні, шкварки з цибулею 174 гривні, різні борщі від 160 до 210 гривень, 60 грамів сала з часником можна купити за 97 гривень.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Чиновники з Міноборони авансують підприємствам десятки мільярдів гривень, однак на фронт у заявлені терміни доходить менше половини мін, - Борислав Береза

п’ятниця, 22 листопад 2024, 14:17

"Чиновники з Міноборони вкотре сіли в калюжу: авансують підприємствам десятки мільярдів гривень, однак на фронт у заявлені терміни доходить менше половини мін. Однак і з ними серйозні проблеми. Що відбувається? "Нам не страшні московські воші, нам стра...

Тільки одна людина, яка називала мене "кастрюлеголовой", вибачилася після початку великої війни, - журналістка

п’ятниця, 22 листопад 2024, 13:43

"Вчора був той самий день – День гідності та свободи. Трохи не пропустила. День "майданутых", по-простому", - пише харківська журналістка Анна Гін на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "Не віриться, що вже ...