З архіву ПУ. "Ще одна матрьошка, мля...": Українська співачка розгнівала прихильників

Maruv спровокувала новий скандал в мережі через свої онлайн виступи.

Українська співачка Maruv, яка співпрацює з російським музичним лейблом, опинилася в центрі у квітні 2020 року скандалу через те, що вирішила влаштувати онлайн-концерт у соцмережі Вконтакте, заблокованій в Україні через массу російської пропаганди, передають Патріоти України.

Українські шанувальники були розгнівані, що співачка раптово "забула" про цей факт.

"Сьогодні увечері побачимося", - пише Maruv в Instagram і публікує постер з лейбою ВК.

Ситуацію посилює те, що Maruv регулярно гастролювала в Росії, і на момент оголошення карантину була в цій країні. Коли вона схопилася, і вирішила повернутися на карантин в Україну, виявилося, що це можна зробити тільки через піші/автомобільні КПП, а представник України вже нічим їй не може допомогти.

Maruv спробувала звинуватити Україну у зраді, але у відповідь їй посипалися звинувачення в гастролюванні в Росії, яка окупувала Донбас і Крим.

"ВК в Україні не працює, ти не знала, є й інші джерела, де можна провести онлайн концерт, адже твоя аудиторія і в Україні є, українка!", "А я в Україні, як подивитися?", "Тьху ти! Ще одна матрьошка мля..... А я так сподівалася", "а чому я повинен використовувати ВПН, щоб послухати нашого українського артиста? Є Інстаграм, Ютуб є. Ніхто зі знайомих не використовує дану соціальну мережу.", "так при тому, що у неї є аудиторія тут в Україні, в її рідній країні і що якщо вона проводить онлайн концерт, то доступ повинен бути для всіх!", - пишуть в коментарях.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 26 квітня. Який птах принесе щастя на рік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 26 квітня за новим стилем вшановує єпископа Василя Амасійського і праведної діви Глафіри. За старим стилем сьогодні вшановують мученицю Фомаїду Єгипетську. Наші предки 26 квітня починали сіяти квасолю і горох. Перед посівними...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....