З архіву ПУ. Таємничий телепортал у паралельний світ знайдено в Антарктиді

Дослідники вважають, що врата в інше вимірювання ховаються під товщею води. У цьому районі часто спостерігають появу НЛО, що є непрямим підтвердженням гіпотези.

Представники дослідного світу заявили про виявлення дивного відкриття в зоні вічної мерзлоти. Як було встановлено, феномен був зафіксований в акваторії водойми Схід, яка територіально розташовується в Антарктиді, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Вчені повідомили, що їм вдалося знайти джерело електромагнітного випромінювання і аномальних хвиль. Вимірювання, проведені за допомогою апаратури, розташованої на навколоземних супутниках, показали, що джерело хвиль, що є своєрідним радіомаяком, розташоване під льодом, а не під землею. Цьому пристрою відведена роль джерела електромагнітної аномалії.

Дослідники буття позаземних цивілізацій стверджують, що на дні водойми є телепортал, що створює якусь подобу енергетичних воріт, які ведуть в паралельний світ. На підтвердження вищевказаної гіпотези фахівці неодноразово фіксували появу НЛО саме в безпосередній близькості від озера Схід.

Саме тому уфологи впевнені, що до даних феноменів причетні інопланетні істоти. Нині вчені мають дізнатися побільше відомостей про інцидент, щоб надати більше умовиводів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, - офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...

Про поточні події кількох крайніх діб на Куп'янському, Сіверському та Краматорському напрямках, - Костянтин Машовець

субота, 20 квітень 2024, 9:05

1. На Куп'янському напрямку противник, судячи зі всього, після перегрупування сюди військ 47-ї танкової дивізії (тд) продовжує "вивчати та знайомитись" із поточною ситуацією... Принаймні, на даний момент, сили й засоби угрупування військ (УВ) "Запад" а...