"З днем народження, Путін!": Хакери позбавили росіян онлайн-мовлення ВДТРК (фото, відео)

У понеділок вранці, 7 жовтня, російський пропагандистський холдинг ВДТРК зазнав безпрецедентної кібератаки, інформують Патріоти України.

Як повідомляє Агентство, відповідальність за злом серверів взяло на себе проукраїнське хакерське угруповання Sudo rm-RF, яке приурочило її до дня народження кремлівського диктатора Володимира Путіна.

За деякими даними, внаслідок атаки із серверів ВДТРК було стерто всю інформацію разом із резервними копіями, що позбавило росіян доступу до онлайн-мовлення. «З 6:00 до 10:25 цілодобовий новинний телеканал „Россия 24“ показував тільки архівні відео, зокрема про Крим», — йдеться у повідомленні.

За словами російського журналіста Олександра Плющева, внаслідок злому «полетів центральний контролер і всі сервери», через що «сьогоднішні випуски новин записувалися у резервній студії».


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Схоже, у США й Німеччині хочуть повторити невдалий український експеримент і "зазирнути в очі Путіну", - політолог

понеділок, 7 жовтень 2024, 15:53

"Останні публікації в західних медіа про нібито домовленість України із Заходом поставити війну на паузу ціною тимчасової відмови від окупованих українських територій на користь Росії виглядають як сценарій-пропозиція, адресовані в першу чергу не нам, ...

"З днем народження, Путін!": Хакери позбавили росіян онлайн-мовлення ВДТРК (фото, відео)

понеділок, 7 жовтень 2024, 15:30

У понеділок вранці, 7 жовтня, російський пропагандистський холдинг ВДТРК зазнав безпрецедентної кібератаки, інформують Патріоти України. Як повідомляє Агентство, відповідальність за злом серверів взяло на себе проукраїнське хакерське угруповання Sudo r...