З одного боку, приємно що Путін змушений йти ва-банк, але не все так просто, - Фурса

"Від захопити Київ за 3 дні до зміни ядерної доктрини, щоб Київ не бився ракетами, виявився дуже короткий шлях. Путін максимально піднімає ставки. І лякає Байдена Карибською кризою під час виборів. І заодно дає пас Трампу, Маску і ко верещати про загрозу ядерної війни, лякаючи пересічних американців, яких не налякали гаїтяни, що з їдять їхню кішку", - пише інвестиційний банкір Сергій Фурса на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Все ж таки страх — це основна зброя любих друзів і посіпак Путіна.

З одного боку, приємно що Путін змушений йти ва-банк. Все-таки це ніколи не було проявом сили і впевненості. А значить додаткові можливості ЗСУ щодо ураження низки цілей в Росії — а на кону ж саме дозвіл бити на 300 км — дуже лякають Путіна і ко. І він щосили намагається цього не допустити.

З іншого, скоріш за все, цей блеф подіє. За місяць до виборів американська влада навряд чи наважиться ризикувати навіть примарою ядерної кризи, що може змінити розклади у здавалось би вже виграній кампанії з анігіляції ризику Трампа. Білому дому не потрібні в найближчий місяць новини, що Росія розпочала якусь там перевірку ядерних сил, що може стати першим кроком перед їхнім застосуванням".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Фортуна в гостях

п’ятниця, 27 вересень 2024, 5:01

Є давній сюжет про марнування даних людині можливостей. . Його віддзеркалено і в біблійній притчі про таланти, і в байках різних народів… . російський байкар Крилов присвятив йому байку «Фортуна в гостях». . Оскільки наші можновладці найшвидше ознай...

Огляд карти бойових дій за 25 вересня 2024 року - Злий Одесит

п’ятниця, 27 вересень 2024, 0:34

25 вересня, 945 доба оборони України проти російської навали. Ситуація на Вугледарі загострюється: які нові атаки готує ворог? Які втрати зазнає російська армія в цьому стратегічно важливому регіоні? Чи вдасться українським захисникам утримати позиції?...