"За фактом він ще лідер": Гіркін визнав великі втрати РФ і задумався про вбивство Путіна

Терорист Ігор Стрєлков (Гіркін) визнав, що останні півроку РФ зазнає тільки суцільних поразок. На цьому тлі бойовик задумався про майбутнє російського президента Володимира Путіна, передають Патріоти України.

У своєму блозі Гіркін назвав Путіна "за фактом ще лідером нації", "поки він не помре або його не скинуть". Злочинець скаржиться, що іншого президента у росіян немає, і що Путін "сам створив таку чудову систему": "Віце-президента у нього немає, на посаді керівника Держдуми п*дераст, божевільна бабуся - на посаді Сенату... Всі фігури, які формально можуть його замінити у разі "не дай Бог чого" - вони всі або взагалі не популярні, або анекдотичні. Він сам це зробив".

Гіркін відкинув будь-які "миротворчі операції" російських військ, оскільки у РФ "велика війна з величезними втратами". "Тому коли деякі ідіоти накручують цифри втрат українців, вони не думають, які думки виникають щодо наших власних втрат, враховуючи, що останні півроку ми зазнаємо одних суцільних поразок насправді. Серйозних поразок", - додав терорист.

Він нарешті визнав, що "м'ясорубка" у Бахмуті і в районі Авдіївки для РФ "виходить у дуже великий мінус" у порівнянні з противником: "Це казки, що ми "перемелюємо" українську армію, вона теж "перемелює" нас".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...