За це спецслужби в Парижі затримали медіамагната з французьким паспортом? Павло Дуров у Баку шукав зустрічі з Путіним, - ЦПД

В Росії істерика, що "єдиний надійний російський месенджер, Telegram, може опинитися під контролем Заходу"

"Ми з тобою однієї крові, брате" - майже за Кіплінгом

Засновник і генеральний директор месенджера Telegram Павло Дуров, імовірно, прагнув зустрітися з хазяїном Кремля Володимиром Путіним в Баку кілька днів тому. Про це написав керівник Центру протидії дезінформації Ради національної безпеки і оборони України Андрій Коваленко на своєму Telegram-каналі, зазначають Патріоти України.

"Не виключено, що Дуров шукав зустрічі із Путіним у Баку кілька днів тому. Йому відмовили. Тепер у Росії, перш за все серед окупантів, істерика, що "єдиний надійний російський месенджер, Telegram, може опинитися під контролем Заходу", - зазначив очільник ЦПД.

Керівник ЦПД зауважив, що Telegram - це месенджер номер один в Україні. В Індії - 300 млн користувачів, а "незабаром він стане номером один у Південній та Латинській Америці".

Коваленко зауважив, що арешт Дурова можна порівняти зі зломом Енігми британцями під час Другої світової війни. Telegram - це єдиний месенджер, який активно використовує російська армія.

"Дурова звинувачують у тому, що він не співпрацював із французькою поліцією щодо боротьби з наркоторгівлею. У найближчі місяці Росію можуть звинуватити у торгівлі наркотиками в Європі. Важкі часи чекають на Головне управління Генштабу, адже саме їх вважають основними "відповідальними" за цей напрям шпигунської діяльності", - мовиться в повідомленні.

Коваленко вважає, що цю справу Дурова "може обвалитися вся агентурна мережа РФ у Європі".

Як відомо, у Франції арештували Павла Дурова. Запит на його затримання зробило управління боротьби зі злочинами щодо неповнолітніх, тобто силовики, які розслідують злочини, вчинені педофілами. У Франції вважають, що для них Telegram став великим майданчиком. Дурову загрожує 20 років ув'язнення.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 27 серпня. Три заборони на двох Пименів. Що треба зробити з горобиною на щастя

вівторок, 27 серпень 2024, 7:05

27 серпня за новим церковним календарем (9 вересня за старим) - день пам'яті преподобного Пимена Великого, а також Кукші, ієромонаха, і Пимена Постника, Печерських. За старим календарним стилем - день пам'яті малого пророка Михея і перенесення мощей пр...

"Ракетный удар России по Украине 26 августа стал самым массовым за все время войны", - Злий Одесит

понеділок, 26 серпень 2024, 23:40

Массированный комбинированный удар вместо Дня Независимости Украины, о чем неоднократно предупреждалось, российские оккупанты провели 26 августа. Целями удара, в который входили разные средства поражения, была энергетическая инфраструктура, а также дру...