Закономірні наслідки від дуже вибіркового карантину "для всіх, крім своїх", настали, - політтехнолог

Якби протиепідемічні заходи запроваджувались і організовувались нормально, це дійсно убезпечило би багатьох.

"Карантинна Україна обігнала некарантинну Білорусь за кількістю хворих. При тому, що в Білорусі зроблено 1 278 583 на 9,5 млн населення, а в нас - тільки 998 299 тестів. Тобто, реальна картина прогнозовано гірша. Набагато гірша", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Те, про що я казав ще в травні: а як виправдовуватиметься влада, якщо карантинна профанація завершиться пшиком і в нас буде вища захворюваність і смертність, ніж в країнах без карантину?

Ну от. Кінець липня. Закономірні наслідки від дуже вибіркового карантину "для всіх, крім своїх" настали. Українці хворіють і вмирають попри карантин - але до захворюваності і смертей додалась вбита економіка.

І що тепер? Як Зеленський виправдовуватиме свої дії і бездіяльність (щодо того ж "велюрового" Тищенка, скажімо), свою некомпетентність, котрі призвели до негативних наслідків в усіх сферах? При тому, що українці ж не ідіоти: ми розуміємо, що якби протиепідемічні заходи запроваджувались і організовувались нормально, це дійсно убезпечило би багатьох. Але в компетенції того ж Порошенка хіба роздати медикам - котрих мав всім цим забезпечувати Уряд - 130 000 захисних костюмів. Визначення формату карантинних заходів, на жаль, в компетенції Зекоманди, а не Порошенка.
--
Питання дня до шостого президента: нахіба нам такий карантин? І коли та якими грошима ви компенсуватимете втрати малого й середнього бізнесу через запроваджений вами недолугий карантин?".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...