"Залишив гарне враження, добре вмів прикидатися": Лайма Вайкуле згадала знайомство з Путіним

Відома співачка Лайма Вайкуле чесно сказала, що думає про президента РФ Путіна. За словами артистки, вона знайома з ним давно, а зараз бачить, що диктатор "збожеволів", передають Патріоти України.

"Він просто зійшов з розуму. Ви розумієте, що він на себе взяв неймовірну відповідальність!.. Він у відповіді не тільки перед людьми, він у відповіді перед кожним деревцем, перед кожною лисицею, зайчиком, мурахою, він у відповіді перед усією планетою. Тому що він знищує не просто Україну, не просто людей, він знищує те, що створив Бог", - розповіла Вайкуле в інтерв'ю Наталії Мосейчук.

Співачка зазначила, що Путін взяв на себе страшний гріх. При цьому вона не розуміє, як диктатор не боїться усієї відповідальності за свої вчинки.

"Це неймовірна відповідальність, страшний гріх, ось так скажімо... Я дивлюся, іноді в новинах показують, Путіна, і я думаю, ну скільки може ця людина у себе вселити гріха, скільки в ньому гріха, він зовсім не боїться. Отже він збожеволів", - заявила артистка.

Вайкуле розповіла, що багато років тому, коли вона познайомилася з Путіним, той залишав "гарне враження". Але співачка зазначила, що вже тоді він умів прикидатися.

"Я була знайома, ми виступали перед усіма президентами, коли почалася перебудова... Путін, зокрема, залишав гарне враження, він добре вмів прикидатися. Але це все вже тепер неважливо. Якщо навіть він хоч щось зробив хороше, воно усе перекреслено сьогодні", - додала Вайкуле.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Убивства опонентів, які мали полярних прихильників, призведуть до хаосу. Тому мені цікаво не те, хто виконавець убивства Фаріон, а хто смикав за ниточки", - Береза

субота, 27 липень 2024, 22:00

"Коли я писав блог по вбивству Фаріон, то зразу сказав, що ви будете здивовані вбивцею і мотивами", - пише у своєму блозі Борислав Береза, передають Патріоти України. "Зараз бачу сміхуйочки з приводу, що наступною жертвою мав бути Макс Бужанський. Про ...

Дивовижне життя Івана Підкови. Козацький ватажок, що шаблею здобув трон господаря Молдови і був підло страчений у Львові за наказом короля, щоб врятувати Польщу від помсти султана

субота, 27 липень 2024, 18:15

Лідери козацтва пізніших часів відтіснили в пам'яті народу відчайдушного і умілого отамана, що з купкою запорожців став одним з вершителей доль Східної Європи і підняв роль українського козацтва до небувалих до того висот, перевершивши Байду Вишневецького