Залишився лише один цивільний житель: Російський пропагандист розповів правду про "звільнення" окупантами Соледара

Російські пропагандисти визнали, що замість так званого "визволення" несуть українцям лише смерті та розруху. Так, російський "воєнкор" Олександр Сладков заявив, що в окупованому Соледарі залишився лише один житель.

На відео з пропагандистом звернув увагу російський антивоєнний Телеграм-канал "Сеятель ветра".

"У Соледарі одна людина залишилася, одна. Хоча коли його брав "Вагнер", я бачив там цивільних. Там, де йде війна – там практично населення сьогодні не живе, тому що війна жорстока, вона випалює всіх і вбиває всіх", – говорить пропагандист.

За словами Сладкова, ця війна затіяна заради "допомоги Донбасу". Проте чому Росія Донбас знищує і перетворює на безлюдну пустку, пропагандист не пояснив.

"У чому сенс такого "визволення», такої "допомоги", жоден Z-патріот зрозуміло пояснити не здатний. Задай йому таке просте запитання - у відповідь поллється потік лайки та марення про біолабораторії, фашистів, НАТО. Але просто взяти і відповісти – яким чином знищення 10-тисячного міста допомогло Донбасу і нашкодило Америці, не може ніхто. Потім вони дивуються, звідки у світі русофобія і чому від них тепер всі намагаються відгородитися стіною", – зазначають у пабліку.

Зауважимо, що точна кількість цивільних, які загинули після захоплення Соледара окупантами, невідома. До повномасштабного вторгнення РФ у Соледарі проживало 10 тисяч людей.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...