Записала російською подкаст про "стиль життя": Ксенія Мішина обурила українців

Ксенія Мішина записала спільний подкаст з тренером Сергієм Пилькевичем, з яким її нещодавно запідозрили у можливому романі. Під час програми акторка розмовляла російською мовою, і деяких користувачів мережі це не на жарт, обурило, адже вона залишається ведучою "найпатріотичнішого шоу" на українському ТБ "Я люблю Україну", зазначають Патріоти України.

Юзери критикують зірку через те, що вона вирішила вийти в публічний простір із російськомовним контентом. Свої думки з цього приводу вони писали під відео, яке Мішина оприлюднила на своїй сторінці в Instagram. Однак після хвилі хейту Ксенія закрила можливість коментувати допис, а також недоступною стала ця можливість і під інтерв'ю Пилькевича, яке опубліковане на YouTube.

У ролику Ксенія розповідає про свою "трансформаційну подорож" та "секрети досвіду", які змінили її життя. Запис подкасту відбувався на Балі, де акторка і зустрілася із Пилькевичем. Останній позиціонує себе як фітнес-інструктор та експерт зі зміни способу життя. Чоловік є українцем, проте вже тривалий час мешкає в іншій країні і створює свій контент на міжнародну аудиторію.

Усі підписи до його фото і відео, як і опис подкасту з Мішиною, англійською мовою. Тим не менше, у своїх відео чоловік і його гості спілкуються російською. Програма, на яку активно відреагували користувачі мережі, має англомовну назву Kseniia Mishyna 's Lifestyle Secrets: One Year After Transformation.

"Два українці до сих пір у публічному просторі свідомо обирають мовою спілкування російську, бо "не все ж поймут". При чому, на російськомовному каналі фітнес-тренера усе написано англійською. Але Бог з ним з тим тренером, бо мова про одну з найпопулярніших ведучих країни.

Іронічно, що Ксенія Мішина є ведучою програми "Я люблю Україну", яку канал ТЕТ позиціонує як "найпатріотичніше шоу про нашу велику нескорену країну". І це був класний рекламний хід. Ведуча родом із Криму перейшла на українську і тепер сама популяризує мову. Але інколи "свідома позиція" є банальним пристосуванством, щоб заробити грошей", - коментує ситуацію Telegtam-канал "Культурна Прачечна".

До слова, раніше Мішина у своєму блозі підіймала питання мови та обурювалася дискримінації через використання російської. У травні 2022-го вона у stories заяляла, що "мова є важливою, і це наша ідентичність", але не менш важливими є "свобода і повага до інших".

"Якщо ти російськомовний українець, то ти тепер не українець? Я відчуваю злість і обурення до людей, які ділять нас у такий час. Якщо у тебе половина життя російською, це не значить, що ти недостойний елементарної послуги, - коментувала акторка мовне питання. – Абсолютна тупість та неповага до людей, в тому числі й тих, хто захищає та воює за Україну, маючи російськомовне минуле. Не за це ми зараз воюємо. Так, мова важлива, це наша ідентичність, але ще важливіше свобода і повага. Любов до країни вимірюється не мовою, і навіть не паспортом. А відданістю в серці й ставленням до своїх громадян".


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Накрили аеродром в Криму. Влучили десятки ракет. Це операція по плану НАТО

четвер, 16 травень 2024, 0:35

Україна завдала масованого ракетного удару по Криму, де був вражений аеродром Бельбек. Повідомляється, що в результаті атаки були знищені літаки ВС РФ, а також системи ППО С-300 і С-400. Окрім цього, ударів на території РФ зазнали паливні бази та інші ...

Наслухався пропаганди про "звєрства біндєравцєв": Російський загарбник щоб не потрапити в полон скинувши чеку з гранати заклав її собі під бронежилет (відео 16+)

четвер, 16 травень 2024, 0:05

Російський окупант збирався їхати на квадроциклі, але українські воїни завадили цьому. В результаті загарбник прийняв рішення покінчити життя самогубством, сунувши гранату собі під бронежилет. Про це повідомляє телеграм-канал Оперативний ЗСУ.