Збили разом із Ка-52: В Україні ліквідували командира вертолітного полку ЗС РФ (фото)

В Україні ліквідовано полковника Військово-космічних сил РФ Віталія Табачникова. Він був командиром 112-го окремого вертолітного полку, який базується в місті Чита, інформують Патріоти України.

Як зазначив авіаційний блогер Віталій Трубников, окупант перебував на борту вертольота Ка-52, який у вівторок, 25 липня, збили українські захисники. "Вчора на сході України в Ка-52 підсмажили з ПЗРК аж цілого полковника ВКС РФ, командира 112-го окремого вертолітного полку, який базується в місті Чита. Подяка воїнам 38 ОБрМП за такий влучний постріл!" – написав він у Facebook.

Він також опублікував скріншот публікації в російському пабліку "История авиации", де розповідаються подробиці збиття ворожого борту. "Його екіпаж уже повертався. Йшли на гранично малій висоті. Підчас перетину лінії фронту по вертольоту було виконано пуски розрахунків ПЗРК противника", – йдеться на фото.

Водночас офіцер ЗСУ Анатолій Штефан "Штірліц" поділився фотографією ліквідованого окупанта:


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ситуація під Вугледаром загострилася: Маломуж пояснив, чим для України обернеться втрата міста

субота, 28 вересень 2024, 18:15

Ситуація біля Вугледара на Донеччині може розвиватися за двома основними сценаріями. Зокрема, загроза існує для Покровська. Таку думку висловив генерал армії Микола Маломуж в ефірі телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. З його слів, в разі з...

"Єдина правильна відповідь - "все добре": Ольга Фреймут розлютила українців черговим уроком "хороших манер" (відео)

субота, 28 вересень 2024, 16:30

Ольга Фреймут, яка після початку великої війни виїхала до Великої Британії, відновила свою рубрику з порадами з етикету, які нерідко ставали предметом жартів і пародій. Телеведуча запустила марафон сучасних манер, який має власну сторінку в Instagram, ...