"Зеленська вчинила правильно": Навальна хотіла на горбу України покататися на виборах, - політолог

The Washington Post повідомило про те, що перша леді України Олена Зеленська відхилила запрошення Білого дому взяти участь у зверненні президента Байдена до Конгресу, бо її мали посадити поруч із Юлією Навальною, вдовою вбитого в російській колонії опозиціонера Олексія Навального. Чому це правильне рішення і чи «побили ми горшки» з США, розповів політолог Микола Давидюк. Патріоти України пропонують вам ознайомитися з його міркуваннями.

— Новина спричинила велику кількість дискусій: чи це було правильне рішення, чи неправильне, чи маємо ми користуватися будь-якою можливістю для того, аби донести важливість допомоги Україні з боку США. Як ти дивишся на цю ситуацію?

— Скажімо так: рішення правильне однозначно. Зрозуміло, що вони зробили відповідь не найчіткішу, що в Вашингтоні навіть подумали… Я сьогодні з деякими журналістами з західних, американських топ-медіа спілкувався; і вони кажуть: «А чи не означає це, що українська влада вже не хоче дружити з Байденом після супервівторка…»

— Що він «кульгава качечка».

— Так-так. «Чи не сприймаєте ви його так?» Ні. Сказали: «У нас графік, ми не можемо, не встигаємо». Та треба було чесно сказати, що «ми не будемо сидіти, бо її чоловік говорив, що „Крим — не бутерброд“, бо її чоловік говорив: „Не допомагайте грошима Україні“, а давайте на його фейсбук, він буде рекламу качати і піднімати росіян на протест».

Ми бачимо, на які протести вони там спроможні і що вони взагалі можуть зробити. Тому треба було чесно це сказати.

Але рішення правильне. Я би теж не хотів, щоби наша перша леді сиділа поруч із російською так званою опозиціонеркою. Ця «мода» російських опозиціонерів чи білоруських опозиціонерів… Що вони зробили для опозиції, що вони зробили проти Путіна? Єдина опозиція у світі, яка є проти Путіна, — це Збройні сили України. Ось це опозиція, ось це результат проти Путіна: 400 тисяч окупантів, які гниють у полях Донбасу та Херсонщини.

А це все (російська опозиція — Ред.) — імітація. І зрозуміло, яка картинка була б. Це все пішло б у світ і нам би потім говорили, що там сиділи «братські народи», «Росія майбутнього»…

Джерело: Радіо НВ
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...