Зеленський буде вперто домагатися розмови з Байденом - і нічого конкретного не робити, - Портников

"Заступник помічника держсекретаря США Джордж Кент - саме цей чиновник зараз відповідає в американському дипломатичному відомстві за Україну - підкреслив, що телефонна розмова президентів Джозефа Байдена і Володимира Зеленського повинна бути підкріплена діями. Правильними діями і правильними реформами", - пише оглядач Віталій Портников у своїй статті, передають Патріоти України, та продовжує:

"У дипломатії дуже важливими є сигнали. Але Сполучені Штати вже перестали сигналізувати, коли мова йде про ВолодимираЗеленськогоі найближче оточення українського президента. Вони в буквальному сенсі слова передають свої сигнали з репродуктора і користуються лексикою рекламних плакатів - щоб було ясно навіть тому, хто не здатний засвоїти текст, надрукований дрібними літерами. Правильні. Дії. Правильні. Реформи. Прозорий. Суд. Боротьба з олігархами.

А не базікання. А не відеозвернення з гордовитим виглядом або з марною спробою зобразити із себе простого хлопця. Ці дешеві трюки гарні для прихильників Володимира Зеленського - на щастя для України, кількість таких людей постійно знижується і скоро буде наближатися до нуля. Але Білому дому і державному департаменту відеозвернення не потрібні. Їм потрібні докази, що український президент продовжує реформи, розпочаті у 2014 році - якраз тоді, коли, за словами Джорджа Кента, у тодішнього віце-президента США Джозефа Байдена вийшло досягти чудових результатів у контактах з українськими колегами. Ось що ще потрібно сказати, щоб було зрозуміло?

Зеленський, звичайно ж, зробить вигляд, що він нічого не розуміє. Тому що його інтереси, інтереси тих, з ким він пов'язаний, суперечать тому, чого хочуть від українського президента американські союзники. Але при цьому Зеленський буде вперто домагатися розмови з Байденом - і нічого конкретного не робити. І не бажати розуміти, що уцьому випадку контакту не буде. І підтримки не буде. А проблеми - будуть. І дуже важливо, щоб ці проблеми президента не перетворилися на проблеми країни, більшість виборців якої в 2019 році проголосувала за "вирок".

Джерело: Еспресо.ТV
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Наступ, який росіяни планували на травень-червень, вже розпочався, - Олексій Гетьман

субота, 20 квітень 2024, 15:31

Олексій Гетьман, майор запасу НГУ, ветеран російсько-української війни, зазначив, що не варто очікувати, що у нас є час до 1 червня, бо наступальні дії росіян вже почалися і будуть тільки підсилюватися, повідомляють Патріоти України. "Противник буде на...

"В мене таке відчуття": Наступного тижня у Кабміні очікується парад відставок "за власним бажанням" – нардеп Железняк

субота, 20 квітень 2024, 14:52

Наступний тиждень буде пленарним (23-25/04) і …кадровим. Про це повідомив народний депутат Ярослав Железняк у Telegram, передають Патріоти України. "Не так гучно, як ви того очікували, але дуже скоро ви побачите парад відставок "за власним бажанням". Т...