Зеленський "підклав свиню" Україні і головному стратегічному партнеру, оберігаючи свій гешефт з "Великого крадівництва", - ЗМІ

Світ рятує Україну від російської навали, інформаційно, дипломатією,і поставками зброї. А тим часом режим Зеленського відбивається посланнями, що війни не буде, і злобно рикає на пропозиції переглянути держбюджет задля посилення оборони

Президент Володимир Зеленський погіршив ставлення американської адміністрації і президента Джозефа Байдена до себе особисто і свого оточення, повідомляють Патріоти України з посиланням на ZN.UA.

Закликаючи партнерів "підставляти Україні плече, а не ногу", сам Зеленський підклав свиню - і Україні, і її головному стратегічному партнерові, пише журналістка Тетяна Силіна.

Його гучні визнання, що він "не бачить більшої ескалації, ніж вона була раніше", вже широко, на всіх міжнародних майданчиках, включно з РБ ООН, цитують російські представники. Вони не марнують нагоди отримати задоволення й підкусити "західників", цитуючи Зеленського, коли ті обвинувачують Росію в ескалації навколо українських кордонів.

Одкровення Зеленського, які суперечать заявам Вашингтона, поставили в абсолютно дурнувате становище самого Байдена - і перед росіянами, і перед європейцями, і перед його ж народом.

Надмірна публічна нестриманість Зеленського у висловлюваннях, крім того, може посилити у Штатах позиції тих, хто не бажав великого залучення Вашингтона у "кризу навколо України" і пропонував зосередитися на Китаї, йдеться в публікації.

Поведінка Банкової й раніше дратувала Держдеп і Білий дім, тепер же дратує на порядок більше. Сьогодні, коли Україна в центрі великої геополітичної гри, це не матиме великого значення.

Однак коли ситуація перестане бути такою гострою, як тепер, відсутність довірливих відносин між лідерами наших країн і пухке досьє з ляпів, косяків та випадів Зеленського на адресу Сполучених Штатів не сприятимуть розвитку відносин між країнами, повідомляє ЗМІ.

Однак, як сказано в публікації, США навряд чи зменшить допомогу і підтримку України.

Драма, що розгортається сьогодні "в і навколо" України, - це вже не тільки й не так українська драма. Це, швидше, "війна світів" - демократичного й авторитарного. Як зазначив на круглому столі посол Гербст, "мета Путіна сягає далеко за межі України". Його колега з американського "десанту підтримки", що висадився в Києві, генерал Брідлав визнав: "У 2008-му ми провалили тест, не давши належної відповіді на вторгнення Росії в Грузію. Сьогодні цю помилку повторити не можна".

А посол Марі Йованович так пояснила, чому для Сполучених Штатів важливо підтримувати Україну: "Це в інтересах національної безпеки США. Якщо ми не будемо цього робити, Росія продовжить свою агресію, а за нею підуть й інші країни. І світ стане ще менш безпечним", пише Тетяна Силіна.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Колись росія жахнеться своїх втрат: "Из сотни бойцов - 10 сбежало, остальные погибли", - полонений загарбник про свій підрозділ та про себе (відео)

середа, 24 квітень 2024, 6:15

Гурянов Євген родом з Курганської області. На війну росіянину порадили піти люди з органів опіки. Пообіцяли сина до інтернату не забирати. Росіянин у полон потрапив випадково. Каже, взагалі йшов до своїх, а знайшов українських бійців. Найбільше на тере...

Сили оборони просунулися поблизу Часового Яру - ISW

середа, 24 квітень 2024, 5:00

На фронті тривають позиційні бої на більшості напрямків. Сили оборони України нещодавно просунулися поблизу Часового Яру на захід від Бахмута, разом з тим фіксується просування російських окупантів на захід і південний захід від Донецька. Про це повідо...