Зеленський прикриває фаворита: "За моєю інформацією спецоперацію злив саме Андрій Єрмак", - Рябошапка щодо "вагнергейту"

"Злі язики" отримали нову поживу для обговорення належності Єрмака до російської агентури в Україні, а Зеленського щодо надзвичайно інтимної прив'язаності до свого секретаря.

Спецоперацію з затримання бойовиків з ПВК “Вагнера” міг зірвати керівник Офісу президента України Андрій Єрмак. Таку думку в ефірі “Прямого” висловив генеральний прокурор України (2019—2020) Руслан Рябошапка, зазначають Патріоти України.

За його словами, ТСК “слуг” з розслідування справи “вагнерівців” уже вкрай заплуталася у власних версіях зриву спецоперації, тож незабаром Комісія вийде на саму себе.

“Нова версія з’явилася. У них було вже стільки версій, що вони вже самі в них заплутались. А тепер нова версія, що це була російська спецоперація. Я просто не можу зрозуміти, для чого Володимир Олександрович дзвонив Лукашенкові і попереджав їх про бойовиків на території Білорусі. У цієї ТСК головне завдання тепер — не вийти на самих себе. Вони вже самі заплутались у цих версіях. Тому я думаю, що чим далі, тим більше вони будуть виходити самі на себе. От і все”, — вважає Рябошапка.

За його даними, самопроголошеного президента Білорусі Олександра Лукашенка попередив про бойовиків не Зеленський, а Єрмак.

“За моєю інформацією, дзвінок був від іншої особи, не від президента. Але в мене в голові не вкладається, для чого було озвучувати цю версію, що він особисто подзвонив президентові Білорусі і попередив його про якихось там бойовиків. Була така інформація, вона теж озвучувалася, що цей дзвінок був від керівника Офісу президента”, — сказав колишній генпрокурор.

Нагадаємо, розслідування журналістської групи Bellingcat щодо справи “вагнерівців” буде оприлюднене вже найближчого місяця, але лише в текстовому варіанті.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Російські чиновники гумору не розуміють: Жарт сатиричного сайту потрапив у звіт уряду Ульяновської області РФ про "виконану роботу"

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:56

Заступниця голови уряду Ульяновської області РФ Марина Алексєєва додала до звіту про «виконану роботу» жартівливу новину із сатиричного сайту Панорама. На це звернули увагу у Telegram-каналі ЧТД, опублікувавши відповідні скріншоти, передають Патріоти У...