Жданов розповів, чи можуть військові РФ "зливати" маршрути прольоту ракет українській розвідці

Військовий експерт Олег Жданов не відкидає імовірність того, що російські військові, які займаються програмуванням маршрутів прольоту ракет, можуть передавати цю інформацію через розвідувальні джерела. Про це Жданов сказав під час вечірнього ефіру на своєму каналі Youtube, передають Патріоти України.

"Імовірність того, що зенітна самохідна артилерійська установка "Гепард" або людина з ПЗРК стоятиме в тому місці, де пролітатиме ракета, дуже мала. Те, що російські військові, які займаються програмуванням маршрутів прольоту ракети, можуть "зливати" цю інформацію через якісь розвідувальні джерела, я припускаю. Можливо, що одна із складових успішності нашої боротьби з ракетними атаками РФ може полягати в тому, що ми приблизно знаємо райони або маршрути, якими йдуть ці ракети", - зазначив він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайомтесь, "Бандерик-Стрічка": Вітчизняні розробники показали свій FPV-дрон на оптоволокні (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 9:09

FPV-дрону на оптоволокні не страшний будь-який РЕБ. FPV-дрони, які використовують оптоволокно замість радіоканалу для керування та передачі відео потенційно є дуже перспективним напрямом розвитку цього виду озброєння. Тим більше в цьому напрямі кроки а...

В 47-й ОМБр ЗСУ показали, як їхній дрони-камікадзе влучає у групу російських окупантів (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 8:22

Пілот роти ударних БПЛА Strike Drones Company 47-й ОМБр дроном-камікадзе ліквідує групу з трьох російських окупантів. . Відповідне відео опублікував телеграм-канал Бутусов плюс. . Якщо уважно придивитися, на першій секунді відео можна бачити ще трьох...