Жінка, яка займалась сексом із 720 партнерами, розповіла, як їй це вдалось

У Великій Британії 53-річна блогерка Андреа Саншайн займалась сексом із 720 партнерами. Вона розповіла, що їй подобається кохатись, як з чоловіками, так і з жінками. Про це пише dailystar.co.uk, передають Патріоти України.

Андреа з Лондона має понад 420 тисяч підписників в Instagram. Жінка каже, що вона не соромиться свого активного сексуального життя. Блогерка зазначає, що секс для неї - це як "пальне". "Звичайно, мені було весело. Секс - це моє паливо", - каже жінка.

Бісексуальна інфлюенсерка почала розслаблятися в сексі після розлучення близько 18 років тому. Вона спала з понад 720 людьми, як з чоловіками, так і з жінками, оскільки їй подобається бути активною як у спальні, так і поза нею.

Хоча у неї було багато стосунків на одну ніч, Андреа задоволена своїми інтрижками на даний момент. Вона стверджує, що зустрічається з 3-5 людьми на тиждень, і за останні три роки у неї була ціла низка вільних стосунків. Андреа не соромиться цього та відверто розповідає про вільні стосунки.

"Я впевнена у собі людина та пишаюсь тим, чого я досягла за останні 53 роки життя. Я вірю, що на додаток до цього, я можу допомогти людям відчути себе більш комфортно у власній шкірі, щоб прийняти свою сексуальність. Я відкрила позитивну дискусію про те, що кожен думає про власну сексуальну свободу", - зазначає Андреа.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"ЗСУ ще можуть відстояти Вугледар": Німецький аналітик назвав головну умову

неділя, 29 вересень 2024, 19:53

Сили ЗСУ продовжують битву за місто Вугледар у Волноваському районі Донецької області, однак ситуація близька до того, що російські окупанти можуть перерізати логістичні маршрути. Таку думку висловив експерт з аналізу відкритих даних Юліан Рьопке, пере...

Російські окупанти зайняли Маринівку та просунулися біля Новогродівки — DeepState

неділя, 29 вересень 2024, 19:41

Російські війська у Донецькій області окупували Маринівку та просунулись біля Новогродівки. Про це повідомляється в Telegram-каналі аналітичного порталу DeepState, передають Патріоти України.