Жінку, яка зникла п'яти місяців тому, знайшли живою в наметі в каньйоні: Їла мох і траву

"Вона свідомо вирішила залишитися в цьому районі протягом цих місяців", - йдеться в заяві.

У каньйоні в США в штаті Юта знайшли 47-річну жінку, яка зникла 5 місяців тому. Її виявили, коли обстежували місцевість з повітря. Про це повідомляє The Guardian, передають Патріоти України.
Як повідомляється, 47-річна жінка пережила зиму харчуючись травою та мохом, а воду брала з місцевої водойми. Каньйон Даймонд Форк, де перебувала жінка - недалеко від місця, де в листопаді минулого року знайшли її покинуте авто. Жінка вважалася зниклою безвісти з 25 листопада 2020 року.
За словами сержанта Спенсера Кеннона округу штату Юта, зниклу знайшли під час повітряного обшуку району. Шукаючи безпілотник, який розбився під час обшуку, сержант та пілот безпілотника натрапили на намет.
"Зараз ми вважаємо, що вона свідомо вирішила залишитися в цьому районі протягом цих місяців", - йдеться в заяві шерифа.
Шериф додав, що жінка була виснаженою і худою. Її доправили в лікарню. Розслідування щодо її зникнення показало, що, можливо, вона стикалася з проблемами психічного здоров'я.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Падіння "Техаса": Російські окупанти викрали та зґвалтували свого ж пропагандиста. Після того як розгорівся скандал - ліквідували

субота, 20 квітень 2024, 1:45

Російські окупанти викрали і зґвалтували прокремлівського пропагандиста зі США Рассела Бентлі на прізвисько Техас. Про це у своєму Telegram-каналі переповів український журналіст Юрій Бутусов, посилаючись на звернення дружини американця Людмили. За її ...

Найшли вила на зелені граблі: Екс-нардеп Ляшко опинився в епіцентрі скандалу щодо своєї військової кар'єри

субота, 20 квітень 2024, 0:55

Олег Ляшко дав привід "старим друзям" з телеканалу Зеленського-Коломойського пройтися по його діяльності, тепер вже у складі ЗСУ. Патріоти України пропонують ознайомитись з матеріалом ТСН, ісамим визначитись наскільки виправдана риторика кореспондента ...