"Жінки і кладовища - ось російське майбутнє. Коли діти досягнуть призовного віку - вони не встигнуть стати чоловіками", - блогерка з Харкова

"Нова хвиля скритої мобілізації на росії, на мій погляд, породить такі наслідки: втекти зможуть більш "продвинуті", ті, які хоч раз були за кордоном, літали на літаках, мають автівки, крали рушники в турецьких готелях, а також їх менш удачливі друзі, сусіди, родичі", - пише харків'янка Олена Кудренко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Вони кинуться питати:

- Ну как ты, Вань, тогда на отдых езділ, расскажі, как выєхать!
- Так я бухой был все врємя, нє помню уже...
- Ну все равно, расскажи!
Кинуться "біженці" за притулком до Німеччини, Франції, Грузії, залишивши або вкрай вмотивовану частину населення, або вкрай недорозвинену. Вмотивованих може і більше, ніж нам треба - але точно не так багато в масштабах всієї росії. І нехай вони зігують під пісню "я-русскій", одягають дітей у військову форму, марширують з палками, - але це диванні вмотивовані. А ті, які недорозвинені - попадуть під мобілізацію точно. Бо немає ні чим відкупитися, ні за що втекти.
Більшою мірою це мешканці віддалених куточків росії - а її величезна територія і так має "залисини" у вигляді напівпустих "дєрєвєнь", безперспективних міст і містечок. Якщо закриваються містоутворюючі підприємства (а вони закриваються), то населення точно залишається перед лише трьома варіантами: на фронт, на кладовище, або кудись на заробітки. З фронту теж на кладовище, "ну а чо?"
Лисіюча на щільність населення росія зрештою матиме подобу "армії" - але переважно з дурнів. Чіта, Чєлябінск, Вологда, Бурятія, Саха, - які сміттєзвалища там ще є? Жінки, які там залишаться, будуть у переважній більшості. Спати ні з ким, народжувати ні від кого. І буде на двох третинах росії суцільне Іваново.
Жінки і кладовища. Коли діти досягнуть призовного віку - вони не встигнуть стати чоловіками, і тоді знову по колу - жінки і кладовища.
А зрештою - лише кладовища.
Я коли чую від так званих російських опозиціонерів жалісливе "пасматрітє, что стало с Україной!", "нєщасная Україна!", - бажаю, щоб запхали свою жалість собі поглибше, бо так, як палає у війні Україна, не кожному дано палати. Картоплю садити на дні колишнього водосховища, відновлюватись десь вже через добу, десь через тиждень, десь через місяць-два-три... Меншою кількістю військ робити майже неможливе. Вчитися і розвиватися. Навіть з таким гальмом, як наша зелена влада - поставити сюди в порівняння росіян, так не виходить. І поряд не стоять. Це як порівнювати кладовище з бурхливою річкою, з родючим полем, з невмирущою силою волі".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ситуація під Вугледаром загострилася: Маломуж пояснив, чим для України обернеться втрата міста

субота, 28 вересень 2024, 18:15

Ситуація біля Вугледара на Донеччині може розвиватися за двома основними сценаріями. Зокрема, загроза існує для Покровська. Таку думку висловив генерал армії Микола Маломуж в ефірі телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. З його слів, в разі з...

"Єдина правильна відповідь - "все добре": Ольга Фреймут розлютила українців черговим уроком "хороших манер" (відео)

субота, 28 вересень 2024, 16:30

Ольга Фреймут, яка після початку великої війни виїхала до Великої Британії, відновила свою рубрику з порадами з етикету, які нерідко ставали предметом жартів і пародій. Телеведуча запустила марафон сучасних манер, який має власну сторінку в Instagram, ...