Жодна з цілей в Одесі не була військовим об'єктом: Британський аналітик вважає, що Путін намагається помститися

Російські окупанти протягом останнього тижня збільшили кількість ракетних ударів по півдню України. Водночас немає жодного воєнного сенсу в терористичних атаках на Одесу. Так вважає британський військовий аналітик Шон Белл у коментарі Sky News, передають Патріоти України.

За його словами, російський диктатор Путін намагається помститися за вибух на Кримському мосту 17 липня. Удари по Одесі почалися відразу після виходу РФ з зернової угоди. Під удари потрапляють, зокрема, зернова інфраструктура та цивільне населення міста.

"Дуже важко розглядати будь-яку з цих цілей як таку, що має воєнне значення. Навпаки, це схоже на відплату президента Путіна за недавній напад України на Керченський міст", – вважає аналітик.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"ЗСУ ще можуть відстояти Вугледар": Німецький аналітик назвав головну умову

неділя, 29 вересень 2024, 19:53

Сили ЗСУ продовжують битву за місто Вугледар у Волноваському районі Донецької області, однак ситуація близька до того, що російські окупанти можуть перерізати логістичні маршрути. Таку думку висловив експерт з аналізу відкритих даних Юліан Рьопке, пере...

Російські окупанти зайняли Маринівку та просунулися біля Новогродівки — DeepState

неділя, 29 вересень 2024, 19:41

Російські війська у Донецькій області окупували Маринівку та просунулись біля Новогродівки. Про це повідомляється в Telegram-каналі аналітичного порталу DeepState, передають Патріоти України.