"Живе м'ясо" з лопатами та автоматами: Хто "охоронятиме" Бєлгородщину

На території Бєлгородської області перебуватимуть курсанти з військових училищ РФ. Згодом розвідка повідомить, де саме у Бєлгородській області вони "охоронятимуть" кордон. Про це військовий експерт Олег Жданов розповів у YouTube, передають Патріоти України.

Начальник Генерального штабу Збройних сил Російської Федерації Валерій Герасимов, за словами Жданова, дотримується чіткої позиції і не дає знімати жодного солдата з лінії фронту. Тому командуванню РФ доводиться деінде шукати "живе м'ясо" для оборони.

"Дали 200 курсантів з військових училищ. Третій курс, їм записали це як стажування. Роздали автомати, лопати і кинули на підсилення. Де саме вони з'являться – подивимося за декілька діб, коли стане зрозуміло в ході зіткнень. Або розвідка скаже, на яку ділянку їх кинули у Бєлгородській області", – пояснив військовий експерт.

За словами Жданова, з посиланням на повідомлення, зокрема, російських пабліків, на Бєлгородщині також, ймовірно, з'явилися представники Туви та Бурятії. І діють вони так само, як в Ірпені, Бучі та інших містах Київщини під час окупації.

"Мародерство, грабунки, ґвалтування, вбивства власних громадян... Коли в Україні вони були, то діяли з нашим цивільним населенням як з ворогом. Але ж там живуть громадяни Росії. І настільки це такий менталітет чи порядки. Зайшли в Шебекіно – почали грабувати будинки. Хто намагається перешкоджати – вбивають за принципом "війна все спише", – зазначив Олег Жданов.

Водночас бійці РДК запропонували відкрити коридори для місцевих, аби вони могли евакуюватися на територію України і таким чином врятуватися. Наша країна готова надати ці гуманітарні коридори. "Як я казав, нам треба бути готовими до великої хвилі біженців з РФ, коли в них там почнеться. Ось перші ластівки цих біженців можуть з'явитися уже на території нашої країни", – додав Жданов.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бандерівський більярд: Удар по Джанкою показав, що ЗСУ перейшли до витонченої стратегії ракетних ударів

субота, 20 квітень 2024, 2:35

Проект "Схеми" видання "Радіо Свобода" оприлюднив супутникові знімки аеродрому в тимчасово окупованому Джанкої, перші після "бавовни" в ніч на 17 квітня 2024 року. Як випливає із цих знімків, станом на 19 квітня 2024 року російські окупанти прибрали з ...

Падіння "Техаса": Російські окупанти викрали та зґвалтували свого ж пропагандиста. Після того як розгорівся скандал - ліквідували

субота, 20 квітень 2024, 1:45

Російські окупанти викрали і зґвалтували прокремлівського пропагандиста зі США Рассела Бентлі на прізвисько Техас. Про це у своєму Telegram-каналі переповів український журналіст Юрій Бутусов, посилаючись на звернення дружини американця Людмили. За її ...