Зняття з дошки умовної Набіуліної могло б бути кориснішим за зняття Путіна. Дебілів-кдбшників багато, а геніальні фінансисти - штучний товар, - Віктор Трегубов

"Ще раз, а то вже позабували. Наш національний інтерес не полягає в тому, щоб до влади в РФ прийшли чесні борці з корупцією, демократи та технократи. На жаль. Бо ми особисто були свідками того, як це не спрацювало", - пише журналіст та громадський діяч Віктор Трегубов на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"В 90-х так наче й почало відбуватися, але тривало дуже недовго. А потім Росія знов скотилась до звичного стану. І дуже яскраво те, що в нього повернулися ті самі люди. Десь року в 1995-му Путін був лібералом, Кисельов правдорубом, а Галанін пацифістом. Хоп!

Прихід до влади в РФ демократів для нас нецікавий, бо ми не маємо жодних гарантій, що це не відкотиться. Прихід до влади в РФ борців з корупцією для нас небезпечний, бо некорумпована Росія буде в змозі вбивати нас ефективніше.

Наш національний інтерес - не в тому, щоб Росія не хотіла на нас нападати, а в тому, щоб не могла. Наші союзники в РФ – дурні та дороги, хаос, корупція, непрофесійність та сепаратизм. Ті ж, хто з цим бореться - наші супротивники. В цьому розрізі зняття з дошки умовної Набіуліної могло б бути кориснішим за зняття Путіна. Дебілів-кдбшиків багато, а геніальні фінансисти – штучний товар.

Тому вибір простий. Якщо ви зацікавлені в виживанні наступних поколінь українців, знищення більш небезпечних росіян менш небезпечними має викликати в вас стриманий оптимізм, а аж ніяк не співчуття. А як ні, то ні".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...