Знов не там покурили. У Голій Пристані потужно горить та детонує ворожий склад з військовим майном (відео)

У тимчасово окупованій Голій Пристані Херсонської області детонує великий склад з боєприпасами загарбників. На місці пожежі спалахнула сильна пожежа. Про це у Telegram повідомив речник Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук.

За його словами, склад боєкомплектів росіян був знищений «в результаті недотримання окупантами вимог чинного законодавства України щодо паління у громадських місцях».

Після першого вибуху склад охопила потужна пожежа

Нагадаємо

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Накрили аеродром в Криму. Влучили десятки ракет. Це операція по плану НАТО

четвер, 16 травень 2024, 0:35

Україна завдала масованого ракетного удару по Криму, де був вражений аеродром Бельбек. Повідомляється, що в результаті атаки були знищені літаки ВС РФ, а також системи ППО С-300 і С-400. Окрім цього, ударів на території РФ зазнали паливні бази та інші ...

Наслухався пропаганди про "звєрства біндєравцєв": Російський загарбник щоб не потрапити в полон скинувши чеку з гранати заклав її собі під бронежилет (відео 16+)

четвер, 16 травень 2024, 0:05

Російський окупант збирався їхати на квадроциклі, але українські воїни завадили цьому. В результаті загарбник прийняв рішення покінчити життя самогубством, сунувши гранату собі під бронежилет. Про це повідомляє телеграм-канал Оперативний ЗСУ.