Зорі будуть сприяти: Астролог назвала знаки Зодіаку, які зустрінуть другу половинку вже в березні

Гороскоп на березень 2021 від відомого українського астролога розповість про знаки Зодіаку, яким початок весни принесе багато романтики, еротичних задоволень і можливу зустріч з другою половинкою. Прогнозом на березень 2021 поділилася з нами український астролог Аріна Артуровна, передають Патріоти України.

Діва

Дів у березні захоплять шалені почуття і емоції, можливо, ви навіть зустрінете своє кохання або партнера по життю. Бізнес-партнерства також будуть складатися вдало, основа яких буде складатися на довірі і натхненні ідеєю.

Початок весни - сприятливий час для реклами, юридичних справ, укладення договорів, ведення переговорів, політичної та громадської діяльності, а також для оголошення заручин і для будь-яких культурних заходів.

Терези

У Терезів у березні можуть зав'язатися романтичні зв'язки з колегами по роботі. Крім того в робочому середовищі може налагодитися клімат, зав'язатися дружні стосунки. Також будуть можливості змінити умови праці на більш вигідні та комфортні.

Представникам знака Зодіаку варто зайнятися своїм здоров'ям, відновити емоційний і фізичний стан. Якщо мають бути будь-які хірургічні втручання, то вони пройдуть дуже успішно.

Скорпіон

У березні Скорпіонів чекають захоплюючі поїздки, відвідування виставок і презентацій, навчання, участь у семінарах і конференціях, цікава захоплююча інформація, приємні зустрічі та знайомства, які можуть перерости в любовні.

Особисте життя буде пов'язане з квартирними питаннями. Тут можна досить успішно вирішити питання з проживанням, швидко поліпшити умови, переїхати до свого партнера. Березень стане для вас часом романтики, теплих відносин з домашніми, захоплень і любовних пригод.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Зведення DeepStateUA станом на 17 квітня

четвер, 18 квітень 2024, 14:20

Останнім часом на фронті сталося багато подій та змін: бої за Часів Яр, просування в районі Авдіївки, активні штурми на Красногорівку та Роботине. Проговорили про непублічні райони Старомайорськ-Урожайне та Сіверська, де ведуться такі ж запеклі бої. Пр...

"Російські ракети будуть повертатися в РФ": Астролог поділився прогнозом щодо появи в ЗСУ новітньої зброї

четвер, 18 квітень 2024, 12:41

Астролог Володимир Бадиян назвав ознаки закінчення війни в Україні. Він зазначив, що наша держава може отримати від партнерів настільки технологічну зброю, що російські ракети розвертатимуться на Росію. Про це він сказав у ютуб-каналі "Астрофеномен", п...