ЗСУ шукають "больову точку" росіян, щоб обвалити фронт як торік під Харковом, - естонська розвідка

Глава розвідцентру Сил оборони Естонії Марго Гросберг повідомив, що ЗСУ під час нинішнього контрнаступу шукають дірки в обороні російських окупантів, щоб обрушити фронт, як торік під Харковом. Про це повідомляє ресурс ERR, передають Патріоти України.

За даними Гросберга, у бій було введено лише третину навчених на Заході українських сил. Контрнаступ українських військ ведеться в районі Бахмута, на півдні Донецької області та в Запорізькій області. За його словами, найбільше території українцям вдалося відвоювати в Запорізькій та Донецькій областях.

Він додав, що українські війська ще не досягли основних російських оборонних позицій. Також, за його словами, важко прогнозувати, коли ЗСУ досягнуть великих російських оборонних споруд. «Ніде ще не знайдено пролом або потрібну больову точку, при натисканні на яку обрушиться весь фронт. Для цього ще занадто рано. Наразі українці шукають ті слабкі місця, ті дірки, де оборона побудована трохи слабкіше, а насиченість військами нижча, ніж десь іще», — сказав він.

Гросберг додав, що протягом цього тижня ще не буде масованого наступу. «Українці застосовують методичний, спокійний підхід. Але рано чи пізно цю дірку або місце буде знайдено, і тоді все почне відбуватися зовсім з іншою швидкістю, як минулої осені в Харкові», — додав глава розвідцентру.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Поки тільки попередник Раїсі Махмуд Ахмадінежад оприлюднив безадресну "поховальну молитву", яку всі зрозуміли як заяву про смерть президента, - Голобуцький

понеділок, 20 травень 2024, 0:00

"Поки тільки попередник Раїсі Махмуд Ахмадінежад оприлюднив безадресну "поховальну молитву", яку всі зрозуміли як заяву про смерть Раїсі. Всі решта "висловлюють глибоку стурбованість" і подібне", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторін...

Корупціонери втратять владу: Старець Кирило напророкував перемогу України і період змін (відео)

неділя, 19 травень 2024, 23:41

Пророцтво старця Кирила свідчить, що 2024 року в Україні розпочнеться період змін. Прогноз старця був оприлюднений на Youtube, передають Патріоти України. . На початку червня ворожі сили планують масштабний наступ на Харківщину. Однак усі плани Росії ...