ЗСУ воюють уже з третім контингентом російської армії з початку повномасштабної війни, - військовий експерт

Зараз російська армія поповнюється на 20-22 тисячі військових щомісяця - росіяни дуже погано вмотивовані і не хочуть воювати, але все ж таки помирають. Про це в ефірі Еспресо сказав військовий експерт Петро Черник, передають Патріоти України.

"На мій погляд, ми маємо справу уже з третім контингентом росіян. Перший був якісний і підготовлений - був у межах 200 тис. людей. Другий був застосований протягом минулого року. Зараз, за принципом заміщення - 20-22 тис. чмобіків щомісяця ставлять до строю. Взувають, дають якусь елементарну зброю і кидають в бій. У них вже немає якісної зброї. Максимум, що вони можуть виробляти за танками - до 20 машин Т-90М на місяць. Разом з тим, автоматів Калашнікова, рушниць Мосіна - сотні тисяч. Треба буде - дістануть зброю Другої світової війни. У психологічному сенсі вони дуже погано вмотивовані і не хочуть воювати, але все ж таки помирають", - вважає він.

Джерело: Еспресо.ТV
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Україна таємно перекинула бригади під Харків перед російським наступом, - ЗМІ

неділя, 19 травень 2024, 19:32

Україна приховано перекинула додаткові сили під Харків за кілька днів до того, як росіяни вдруге від початку війни спробували прорватися до Харкова 10 травня. Про це пише британське видання Sky News, поспілкувавшись з бійцями однієї з таких бригад, пер...

"Заявление Путина о захвате Харькова: что он сказал на самом деле", - Ян Валетов

неділя, 19 травень 2024, 18:54

"Путин заявил, что у России нет планов брать Харьков. За три дня до вторжения он и его печальный конь утверждали, что планов нападения на Украину у России нет. Поэтому, если Путина говорит, что у него нет плана захвата Харькова, или Сум, или Чернигова,...