Зустрінуться невипадкові люди: ​Астролог назвав найкращий день у вересні 2019 року

Астролог Влад Росс вважає, що найвдалішим днем місяця стане 18 вересня, передають Патріоти України.

"Саме 18 вересня – найкращий день у місяці, щоб почати важливу справу. Потрібно відзначити його як найбільш позитивний і класний день у вересні, який буде пов'язаний зі сприятливою комбінацією планет "парус". У цей день можна піймати попутний вітер, хвилю удачі й далі рухатися разом з нею", - заявив Росс.

За його словами, люди, які зустрінуться в цей день, зустрінуться невипадково – вони, швидше за все, виявляться пов'язаними в майбутньому побудовою кар'єри або реалізацією спільної мети. Тому сприятливо саме з 18 вересня виходити на нове місце роботи.

"Крім того, Сатурн буде перебувати в сприятливому становищі – він почне директний рух 18 вересня. Тому може бути успіх у кар'єрі, в побудові нових стратегій, постановці нових завдань і цілей, реалізації амбіцій та досягнення поставлених завдань. Саме Сатурн пов'язаний з кар'єрою і професійною діяльністю, діловодством і важливими досягненнями", - пояснив він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Молитва Богородиці за Україну... Україно, ти як Фенікс з попелу воскресаєш і ворогів перемагаєш": У мережі пригадали пророцтво старця Зосими на 2024 рік (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 5:58

З'явилось нове передбачення, коли українська армія зможе здобути перемогу над Росією. Зокрема, старець Зосим пророкував, що саме у 2024 році в країні "зникне страх та запанує спокій". Про це йдеться у відео на каналі "Український молитовник" у YouTube....

Серія українських ударів по цілях у Криму та Мордовії носить масштабний і скоординований характер – ISW

четвер, 18 квітень 2024, 5:00

На думку експертів Інституту вивчення війни (ISW), українські удари по цілях Росії у Криму та Мордовії є скоординованою і широкомасштабною серією. . "Українські удари по російських авіаційних об'єктах в окупованому Криму, а також на території Росії, я...