Бережіться! "ПриватБанк" списує кошти з рахунків, навіть якщо в банкоматі закінчилися гроші

Українці незадоволені роботою банкоматів ПриватБанк. При найменшому збої або якщо у пристрої закінчилася готівка, гроші з рахунків все одно списуються. Отримати свої кошти назад дуже складно, зазначають Патріоти України.

Скаргу на ПриватБанк написала на сайті Мінфін мешканка Вінницької області, яка зареєструвалася під ніком "User1122". В кінці вересня поточного року клієнтка ПриватБанку спробувала зняти 4000 гривень в одному з банкоматів фінустанови. Але пристрій гроші не видав, оскільки в ньому закінчилася готівка. Жінка забрала свою банківську картку і зняла кошти в іншому банкоматі. Яке ж було її здивування, коли вона з'ясувала, що з її рахунку було списано 4000 гривень в першому банкоматі.

"Відразу ж звернулася в онлайн чат, описала всю суть ситуації. Вони створили заявку і сказали чекати. Вчора отримала відповідь, що вони не виявили надлишок коштів, відповідно типу я отримала кошти. Я знову звернулася в онлайн чат, і вказала, що там не може бути надлишок коштів, так як помилка була саме, що закінчилися кошти. Вони знову щось перевірили, і збою не виявлено, відповідно відмовляють мені в поверненні моїх 4000 грн", - описала свої марні спроби домогтися від ПриватБанку повернення грошей" User1122 " .

Служба підтримки ПриватБанку пообіцяла у всьому розібратися і повернути кошти на карту клієнтці.

В Україні хочуть запровадити нове маркування товарів у магазинах та в рекламі: Що зміниться

субота, 20 квітень 2024, 12:29

В Україні запропонували маркувати продукцію брендів, які досі не вийшли з російського ринку. У разі, якщо до законодавства внесуть відповідні зміни, маркування таких товарів стане обов'язковим не лише на прилавках магазинів, а й у рекламі, передають П...

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...