"Чорний понеділок" недонадімперії-бензоколонки: Нафта торгується нижче $30 за барель

Ціни на нафтупісля незначного зростання на минулому тижні, впали ще нижче обвалилися після незначного зростання

Ціна нафти марки Brent у понеділок, 16 березня, опустилася нижче $30 доларів за барель. Про це свідчить інформація з торгів. Настільки велике падіння цін на нафту сталося вперше з січня 2016 року, зазначають Патріоти України.

«На момент публікації матеріалу вартість ф'ючерсу на нафту марки Brent з поставкою в травні впала на 12,7% - до $29,52 за барель. На відкритті торгів вартість нафти знижувалася на 5,4% - до $32,11 за барель», - йдеться у повідомленні.

На 19.55 за Києвом ціна фьючерсу на барель Бренту виглядав так

Як повідомлялося, 9 березня через відсутність домовленості між ОПЕК та Росією світові ціни на нафту впали на рекордні 30%, досягши $31 доларів за барель.

В Україні військові зможуть самі розрахувати свої виплати: Міноборони запустило онлайн-калькулятор

субота, 4 травень 2024, 21:30

Міністерство оборони розробило онлайн-калькулятор, за допомогою якого військовослужбовці та їхні родичі зможуть розрахувати їхнє грошове забезпечення залежно від видів виплат. Про це повідомили в пресслужбі оборонного відомства, передають Патріоти Укр...

Частині українців стаж враховуватимуть по-новому: Які нюанси варто знати всім

субота, 4 травень 2024, 21:25

25 квітня у Верховній Раді ухвалили пенсійний законопроєкт № 9453, який містить як позитивні зміни, так і ті, що ускладнять життя багатьом і нинішнім, і майбутнім пенсіонерам. Про це говорить у новому відео на Youtube-каналі «На пенсії» експерт Сергій ...