Готуйтеся! В українців почнуть забирати субсидії: Через що можна втратити виплати

Міністерство фінансів 2021 року почне перевіряти українців, які отримують субсидії. Якщо будуть знайдені порушення - всю державну допомогу доведеться повернути до бюджету, передають Патріоти України.

Зокрема, субсидіанти втратять виплати, якщо вони останнім часом не платили єдиний соціальний внесок і не перебували на обліку в Центрі зайнятості. За що ще можуть забрати гроші:

• є будинок площею від 200 кв. м або квартира від 120 кв. м;

• машина до 5 років;

• зробили покупку на суму від 50 тис. грн;


Час втрачено? Українцям доведеться звикати жити із відключеннями світла, швидко вирішити проблеми не вдасться, - "Укренерго"

п’ятниця, 17 травень 2024, 10:48

Швидко вирішити поточні проблеми в українській енергетиці не вдасться, а тому не проводити найближчим часом відключення світла для побутових споживачів не вдасться. Причина цих проблем - атаки Росії по енергосистемі України в березні-квітні. Про це ро...

Пастка закривається: Російська економіка наблизилась до краху ближче, ніж здається, - аналітик

п’ятниця, 17 травень 2024, 8:15

Російська економіка не може вічно уникати кризи, і вона стає все більш вразливою до потрясінь, пише експерт з російської економіки та дослідник Центру аналізу європейської політики Олександр Коляндр. Зазначається, що російська економіка продемонструвал...