Хіти тижня. Автор нафтової поразки хоче ще: Сєчин прийшов до Путіна із трьома проханнями

Ігор Сєчин. Фото: РБК.

У вівторок, 12 травня, президент РФ Володимир Путін провів особисту зустріч з головним виконавчим директором "Роснефти" Ігорем Сєчиним. Про зміст їхньої розмови розповіла прес-служба Кремля, передають Патріоти України.

Сєчин в зв'язку з коронавірусом і катастрофою на нафтовому ринку попросив Путіна про три послуги. Мова про зниження тарифів на прокачування нафти, підтримки геологорозвідки і доступні кредити для нафтовиків. "Це б допомогло нам в перспективі бути більш готовими до виходу з кризи", - сказав Сєчин. Він також констатував "драматичний стан в цілому глобального нафтового ринку і в зв'язку з прийнятими рішеннями про скорочення видобутку".

Путін у відповідь пообіцяв допомогу. "У Вас є письмові якісь пропозиції? (...) Добре, домовилися", - сказав президент РФ. Новину прокоментував в Facebook російський блогер і експерт в енергетиці Ель Мюрид. Він вважає, що це сигнал до готовності Кремля пустити ФНБ на допомогу нафтогазовим корпораціям, а не простим росіянам.


"Поставки зброї можуть лише затягнути війну": Сіярто розкритикував допомогу Україні й заступився за Росію

вівторок, 23 квітень 2024, 14:49

Ситуація на полі бою стала критичною для України, вона перебуває "у дедалі більш невигідному становищі". Водночас Брюссель реагує на це новими постачаннями зброї, що "не наближає нас до миру", а навпаки – "готує до світової війни", передають Патріоти ...

Вирішили зекономити? Експерт пояснив, що не так з січневим перерахунком пенсій в Україні

вівторок, 23 квітень 2024, 11:30

Незалежний консультант Сергій Коробкін, який роз'яснює положення пенсійного законодавства, розповів, чому з початку року прожитковий мінімум і мінімальна зарплата збільшилися, а індексацію пенсій проводять лише у березні, передають Патріоти України. Я...