Хочуть "підзаробити": Розвідка дізналася, куди російські окупанти везуть викрадене в Україні зерно

Росіяни вивозять з тимчасово окупованих територій України зерно та овочі до РФ та анексованого Криму. Відомо, що частина викрадених з України зернових перебуває на суховантажних суднах під російським прапором в акваторії Середземного моря. Найбільш вірогідна країна призначення вантажу - це Сирія. Втім, вже відти контрабандою зерно може постачатись до інших країн Близького Сходу. Про це повідомили в Головному управлінні розвідки Міноборони, передають Патріоти України.

Зазначається, що в Пологах Запорізької області у сховищах є зерно та насіння соняшника. Їх готують до транспортування до Російської Федерації. З тимчасово захопленого Енергодара у бік Кам’янки Дніпровської під охороною військових виїхала колона російських КАМАЗів та DAF із зерном. Кінцевий пункт призначення колони - Крим.

У селі Волохів Яр Харківської області колабораціоністи допомагають окупантам держави-терористки вивозити зерно з ангарів. Зерновози відправляються до російського кордону. Крім того, 1500 тонн зернових вивезено зерновозами "Кримзернотранс" з Малої Лепетихи Херсонської області на теритіяю Кримського півострова. У розвідці повідомляють, існує інформація, що окрім зерна окупанти вивозять в Крим великі об’єми викрадених в Україні овочів: буряк, картопля, капуста.

В Україні одночасно високий рівень безробіття та дефіцит працівників: Гетманцев оцінив вплив мобілізації на ринок праці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:30

Мобілізація є одним із факторів, що призводить до дефіциту кадрів на українському ринку праці, що посилюється високим рівнем безробіття в країні. Проте цю проблему можна вирішити - зокрема, шляхом впровадження заходів з поліпшення системи бронювання та...

Закрутять гайки: США можуть оштрафувати Росію за відмову від долара, під прицілом й інші країни. - Bloomberg

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:39

У разі обрання президентом США наприкінці 2024 року Дональд Трамп може запровадити штрафні санкції для країн, які відмовляються від долара. Зокрема для Росії. Можливі дії передбачають, зокрема, експортний контроль та збори за маніпулювання валютою. Про...