Мало-мало назбирали: Rozetka планує придбати банк, - ЗМІ

Маркетплейс Rozetka планує придбати банк, компанія вела переговори про покупку Ідея Банку у польського Getin Holding, повідомляють Патріоти України з посиланням на Forbes.

Проте, конкуренцію за Ідея Банк виграв ПУМБ Ріната Ахметова, заплативши польським власникам близько 50 млн дол. За словами джерела, Rozetka була у "шорт-листі" з трьох потенційних покупців.

Окрім ПУМБ та Rozetka, банком предметно цікавився грузинський TBC Bank, який останніми місяцями шукає варіанти виходу на український ринок.

Як повідомляє видання, співзасновник Rozetka Владислав Чечьоткін не прокоментував інформацію про покупку банку. У прес-службі також утрималися від коментарів.

Нагадуємо, первинна публічна пропозиція акцій є одним із можливих шляхів розвитку провідного українського онлайн маркетплейсу Rozetka й підготовка до нього ведеться.

Rozetka заснована у 2005 році в Києві Владиславом та Іриною Чечоткіними як онлайн-магазин електроніки та побутової техніки. У наступні роки компанія трансформувалася у мультикатегорійний онлайн-маркетплейс.

В Україні хочуть запровадити нове маркування товарів у магазинах та в рекламі: Що зміниться

субота, 20 квітень 2024, 12:29

В Україні запропонували маркувати продукцію брендів, які досі не вийшли з російського ринку. У разі, якщо до законодавства внесуть відповідні зміни, маркування таких товарів стане обов'язковим не лише на прилавках магазинів, а й у рекламі, передають П...

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...